nafnafff napisał:Właśnie planuję odnawianie swojego mieszkanka, podobają mi się tynki strukturalne i myślę, że fajnie by coś takiego wyglądało u mnie na ścianach. Nie mam jednak zbyt dużego funduszu remontowego i tak się zastanawiam czy da się je zrobić samemu? Wydaje mi się, że to nie może być bardzo skomplikowane Ale może się mylę. Czy ktoś robił sobie takie tynki "własnymi ręcami"?Hey jest proste jak barszcz, bez wysokich kosztów - tylko odpowiedni materiał i praktyka.
pikolo napisał:Nawet gładzią można tylko trzeba wiedzieć jak.nafnafff napisał:Właśnie planuję odnawianie swojego mieszkanka, podobają mi się tynki strukturalne i myślę, że fajnie by coś takiego wyglądało u mnie na ścianach. Nie mam jednak zbyt dużego funduszu remontowego i tak się zastanawiam czy da się je zrobić samemu? Wydaje mi się, że to nie może być bardzo skomplikowane Ale może się mylę. Czy ktoś robił sobie takie tynki "własnymi ręcami"?Hey jest proste jak barszcz, bez wysokich kosztów tylko odpowiedni materiał i praktyka.
nafnafff napisał:Rozumiem, że masz praktyczną wiedze w tym temacie? Może polecisz jakieś sprawdzone produkty? Z tym, że gładzią bym nie próbowała, raczej jakiś zestaw "zrób to sam", bo jestem laikiemWitam
goldenpg napisał:Polecam lekki tynk maszynowy Knauf MP75 można z nim wszystko zrobić jak się komu podoba.też się z Tobą zgodzę