pikolo napisał:Gladzia ,nie radze robić, bo potem sie kruszy,przy wyboistych wzorach,najlepszy jest rotband a tańszy i równie dobry jest tynk Knaufa. Pozdrawiam.pikolo napisał:Nawet gładzią mozna tylko czeba wiedziec jaknafnafff napisał:Właśnie planuję odnawianie swojego mieszkanka, podobają mi się tynki strukturalne i myślę, że fajnie by coś takiego wyglądało u mnie na ścianach. Nie mam jednak zbyt dużego funduszu remontowego i tak się zastanawiam czy da się je zrobić samemu? Wydaje mi się, że to nie może być bardzo skomplikowane Ale może sie mylę. Czy ktoś robił sobie takie tynki "własnymi ręcami"?Hey jest proste jak barszcz, bez wysokich kosztow tylko odpowiedni materiał i praktyka.
papaj4910 napisał:Panie STYROPUER ELEWACJA,jeśli jest pan szefem firmy i ma pan swoich ludzi,to pan opiera się na MURATORZE jak ja to nazywam,znam takich budowlańców,nie mam 40-tu braów w rękach a robie to,tylko trzeba wiedzeć jak.Następna sprawa, ten tynk,co kolega się radzi jak zrobić to wcześniejsze wypowiedzi są dobre,,jest to do zrobienia bez problemu i więlkich kosztów,kwestią końcową jest więdza malowania tego,a raczej SZTUKĄ malowania,żeby to miało wygląd.Czytając wasze posty jestem w szoku .Jasne że jest wszystko do zrobienia POLAK POTRAFI sam osobiście widziałem prace jakiegoś artysty, rzeźbiącym w kleju do płyt ,łączył to z różnymi materiałami ,fugi, tynki ,i bug wie jeszcze z czym .Szczęka opada Jednym słowem potężna płaskorzeźba .Pozdrawiam JAK ZNAJDĘ LINK TO GO WSTAWIĘ
DariuszElewacje napisał:Macie tu coś ciekawego ,do czego jeszcze mogą służyć wkręty http://www.geekweek.pl/trojwymiarowe-portrety-tworzone-wkretami/270371/papaj4910 napisał:Panie STYROPUER ELEWACJA,jeśli jest pan szefem firmy i ma pan swoich ludzi,to pan opiera się na MURATORZE jak ja to nazywam,znam takich budowlańców,nie mam 40-tu braów w rękach a robie to,tylko trzeba wiedzeć jak.Następna sprawa, ten tynk,co kolega się radzi jak zrobić to wcześniejsze wypowiedzi są dobre,,jest to do zrobienia bez problemu i więlkich kosztów,kwestią końcową jest więdza malowania tego,a raczej SZTUKĄ malowania,żeby to miało wygląd.Czytając wasze posty jestem w szoku .Jasne że jest wszystko do zrobienia POLAK POTRAFI sam osobiście widziałem prace jakiegoś artysty, rzeźbiącym w kleju do płyt ,łączył to z różnymi materiałami ,fugi, tynki ,i bug wie jeszcze z czym .Szczęka opada Jednym słowem potężna płaskorzeźba .Pozdrawiam JAK ZNAJDĘ LINK TO GO WSTAWIĘ