-
Moja mama kupiła tą serię Perfect Care. Ma pralkę i suszarkę połączoną łącznikiem. Więc suszarka stoi na pralce i nieźle to oszczędza miejsce. Sama sprzęty świetne. Cicha praca, delikatne dla tkanin i duży wybór programów.
-
-
Takie to specjalne łączenie można kupić w sklepie czy trzeba zamawiać od electroluxa?
-
Tam gdzie masz sprzęty electroluxa można ten łącznik spokojnie zamówić. Ta seria PerfectCare jak dla mnie idealne do łączenia.
-
Kupiłam pralkę i suszarkę Perfect Care i od razu udało mi się kupić ten łącznik. Genialne rozwiązanie. A same sprzęty najlepsze.
-
A czy któraś z was ma opcję prania dużych rzezy takich jak kołdry? Jak to wygląda przy tych modelach ?
-
-
Wydaje mi się, że ta opcja jest w kilku modelach tych które mają większe ładowanie. A jeśli chodzi o konkretny program o na pewno jest w suszarkach Perfect Care.
-
Podpowiedzcie mi czy ten łącznik do Electroluxa można dostać gdzieś stacjonarnie czy trzeba zamówić on line?
-
Na pewno ze strony electroluxa możesz zamówić, ale zerknij tez on line na stronach tych molochów od AGD.
-
Zamówiłem ze strony electroluxa. Jest genialny i ma do tego półeczkę dzięki której mogę sobie składać wygodnie pranie, albo położyć kosz na pranie. Dzięki temu oba sprzęty są w jednym miejscu i nie wymagają dużo przestrzeni.
-
Czy ktoś z was ma electroluxa z tej serii o której piszecie ale w wersji Slim ?