Przeglądam właśnie meble łazienkowe. Zastanawiam się, czy kupić szafkę narożną - myślicie, że jest to dobry sposób na zagospodarowanie małej przestrzeni łazienki?
ja tam kupiłem meble na wymiar za pomocą tej strony.... doradzili mi też jak mam urządzić tą łazienkę. No i muszę przyznać, że łazienka robi wrażenie na wszystkich kto mnie odwiedza
odwiedź stronę roca jestem pewna że przeglądając aranżacje łazienek wpadniesz na pomysł urządzenia swojej łazienki, przyznam że mnie zafascynowało połączenie estetyki z nowoczesnością.
Wybrałabym jakieś praktyczne meble do łazienki, przede wszystkim łatwe w utrzymaniu, warto też dobrze zagospodarować przestrzeń w łazience, zobacz jakim fajnym rozwiązaniem są szafki podumywalkowe
My też raczej tak urządzamy łazienkę, żeby była przede wszystkim funkcjonalna i praktyczna i takie też są w niej meble. Pooglądać lubimy jakies artystyczne pomysly i ciekawe zestawienia, ale u nas w domu króluje praktyka i użyteczność
wiecie jeśli o mnie chodzi, to ja sobie cenię wyjątkowość i oryginalność, a jeśli chodzi o meble do łazienki to czasem ciężko znaleźć coś wyjątkowego, dlatego spodobała mi się oferta firmy Noclaf. Bo dzięki kastomizacji można dowolnie dobierać poszczególne elementy mebli. Co z pewnością przyczyni się do tego, że meble będą wyjątkowe.
pistacja
26 lut 2013, 10:28 (ostatnio zmieniony przez autora 26 lut 2013, 10:29, w całości zmieniany 1 raz)
Ja akurat mam bardzo małą łazienkę, więc jedynym meblem na jaki mogłam sobie pozwolić była szafka pod umywalką. Zazdroszczę osobom, które mają wielkie łazienki i mogą w nich szaleć jeżeli chodzi o wystrój i umeblowanie.