Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Panele drewniane czy laminowane?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Panele drewniane czy laminowane?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Kor25 28 wrz 2012, 12:38
    A co położyć na podłogę jak chcemy montować ogrzewanie podłogowe? Czy taka podłoga się nada ?
  • domowadama 23 kwi 2013, 21:51
    Podłoga drewniana na pewno dłużej Ci posłuży ponieważ jest trwalsza, wystarczy raz na parę lat ją odświeżyć. Poza tym drewno lepiej się prezentuje.
  • zott 26 cze 2013, 13:33
    a nie lepiej zdecydować się na parkiet. Mi bardzo podoba się podłoga typu marchewka. Zobacz : http://centrumparkieciarza.pl/podlogi/podlogi-marchewka/
  • likaoon 7 lip 2013, 14:47
    Też jestem za parkietem, byle dać to komuś solidnemu do zrobienia, żeby nie było żadnych przykrych niespodzianek uśmiech My tak właśnie zrobiliśmy i jesteśmy zadowoleni.
  • Elegia 14 lip 2013, 10:31
    likaoon napisał:Też jestem za parkietem, byle dać to komuś solidnemu do zrobienia, żeby nie było żadnych przykrych niespodzianek uśmiech My tak właśnie zrobiliśmy i jesteśmy zadowoleni.
    No jasne. Zgadzam się z tym, też nie będziemy ryzykować i kogoś weźmiemy. Pytanie tylko, kogo? Można wiedzieć, kto u ciebie się tym zajmował?
  • Zuzzanna 14 lip 2013, 16:10
    Najlepiej kupować w sklepie z montażem.Vox ma np.taką usługę i jeszcze się mniej płaci jak się tak kupuje podłogę niż byś brał bez montażu. A wiadomo że oni fachowców zatrudniają.
  • pollen2 15 lip 2013, 9:43     (ostatnio zmieniony przez autora 15 lip 2013, 9:49, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem drewniane bo starczą na lata.

• likaoon 21 lip 2013, 11:00
    Elegia napisał:No jasne. Zgadzam się z tym, też nie będziemy ryzykować i kogoś weźmiemy. Pytanie tylko, kogo? Można wiedzieć, kto u ciebie się tym zajmował?
    Dobra decyzja. A od siebie mogę polecić Studio. Mam dobre doświadczenia z nimi i ty również nie powinnaś się zawieść.
  • JagMi 28 lip 2013, 20:00
    A ile czekaliście w Voxie na montaż ? Bo ja tam chcę kupić panele Balterio..
  • Zombel 21 sie 2013, 18:31
    Ja kupiłem deski lakierowane finish deski u producenta w Warszawie.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum