hanka100 napisał:Słyszałam, że ta firma iKuchnie wykonuje bardzo dobre meble.nekrolajt napisał:A ma ktoś może namiary na fachowca, który wykona mi meble do kuchni w Gdańsku ?W Gdańsku meblami kuchennymi zajmuje się firma Kuchnie. Robili mi kuchnię w zeszłym roku, laminat z wysokim połyskiem, sprzęt agd zabudowany - naprawdę świetnie mi to urządzili. Ich pododdział zajmuje się też szafami wnękowymi i w tym momencie mają promocję w województwie pomorskim -50 % na wszystkie szafy wnękowe. Warto skorzystać
erykit napisał:Moim zdaniem lepiej jest zainwestować w gotową już szafę ponieważ jest bardziej mobilna. Poza tym takie szafy zazwyczaj są tańsze niż te robione na wymiar ... Można na przykład zobaczyć sobie ceny w ofercie brw - mają fajne, duże szafy w niskich cenach.Trochę twoja wypowiedź jest nie spójna. Np są droższe lecz o wiele bardziej funkcjonalne. Również wykonanie jest o niebo lepsze niż brw. Natomiast jeśli mówimy o mobilności takiej szafy - to chyba raczej też związane z funduszami. Jak się nudzi to zamawiamy nową.
Sam właśnie na takie postawiłem ponieważ po pierwsze nie miałem takich dużych funduszy. A po drugie nie wiedziałem czy akurat za kilka lat nie zechce mi się totalnego przemeblowania pokoju
Pozdrawiam.