Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

SZAFY WNEKOWE MEBLE NA WYMIAR, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

SZAFY WNEKOWE MEBLE NA WYMIAR

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Klara23 20 paź 2013, 21:22
    hanka100 napisał:
    nekrolajt napisał:A ma ktoś może namiary na fachowca, który wykona mi meble do kuchni w Gdańsku ?
    W Gdańsku meblami kuchennymi zajmuje się firma Kuchnie. Robili mi kuchnię w zeszłym roku, laminat z wysokim połyskiem, sprzęt agd zabudowany - naprawdę świetnie mi to urządzili. Ich pododdział zajmuje się też szafami wnękowymi i w tym momencie mają promocję w województwie pomorskim -50 % na wszystkie szafy wnękowe. Warto skorzystać
    Słyszałam, że ta firma iKuchnie wykonuje bardzo dobre meble.
  • erykit 26 sty 2014, 12:21
    Moim zdaniem lepiej jest zainwestować w gotową już szafę ponieważ jest bardziej mobilna. Poza tym takie szafy zazwyczaj są tańsze niż te robione na wymiar ... Można na przykład zobaczyć sobie ceny w ofercie brw - mają fajne, duże szafy w niskich cenach.
    Sam właśnie na takie postawiłem ponieważ po pierwsze nie miałem takich dużych funduszy. A po drugie nie wiedziałem czy akurat za kilka lat nie zechce mi się totalnego przemeblowania pokoju przymrużenie oka
    Pozdrawiam.
  • anna80 18 lut 2014, 13:07
    erykit napisał:Moim zdaniem lepiej jest zainwestować w gotową już szafę ponieważ jest bardziej mobilna. Poza tym takie szafy zazwyczaj są tańsze niż te robione na wymiar ... Można na przykład zobaczyć sobie ceny w ofercie brw - mają fajne, duże szafy w niskich cenach.
    Sam właśnie na takie postawiłem ponieważ po pierwsze nie miałem takich dużych funduszy. A po drugie nie wiedziałem czy akurat za kilka lat nie zechce mi się totalnego przemeblowania pokoju przymrużenie oka
    Pozdrawiam.
    Trochę twoja wypowiedź jest nie spójna. Np są droższe lecz o wiele bardziej funkcjonalne. Również wykonanie jest o niebo lepsze niż brw. Natomiast jeśli mówimy o mobilności takiej szafy - to chyba raczej też związane z funduszami. Jak się nudzi to zamawiamy nową.
  • 24 lut 2014, 19:13
    Zdecydowanie lepiej robić na wymiar, niż kupować w sklepie. Ja wszystkie szafy, szafki, nawet komody robiłem na wymiar. Wszystko dopasowane jak najlepiej. Cenowo wyszło mnie porównywalnie, może nawet trochę drożej porównując ceny w topowych sieciówkach, ale jestem zadowolony i chyba o to w tym wszystkim chodzi. Lepiej dać więcej i być zadowolonym niż później żałować, że się chciało zaosczędzić 200 zł.
  • miska_mis 28 paź 2014, 9:26
    Widzę, że każdy ma inne zdanie uśmiech Ja nigdy nie zamawiałam mebli na wymiar. Aktualnie jestem w trakcie przeprowadzki i urządzania nowego mieszkania. Wszystkie meble kupiłam w sklepie Wajnert. Poleciła mi go moja mama. Szczególnie podobają mi się w ich ofercie szafy: http://www.wajnert.pl/produkty/szafy. Duże, pojemne, funkcjonalne.
    Nie chciałam brać mebli na wymiar, bo według mnie to zbędny wydatek. Chyba, że ktoś ma niestandardowe wymiary pomieszczenia, w którym chce ustawić meble. U mnie nie było takiej potrzeby uśmiech
  • SZAF-MIX 12 cze 2015, 20:08
    Jeżeli jesteś z Warszawy lub okolic to zapraszamy do skorzystania z ofert naszej firmy [url=http://www.szafynawymiar.waw.pl]Szaf-Mix[/url] uśmiech
  • szerol 5 gru 2024, 12:08
    Bardzo dobry wybór http://rmdbikeco.pl/gdzie-zamowic-meble-do-salonu/ szczerze polecam.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Kamień rzeczny