Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Wybór okapu - czym się kierować?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wybór okapu - czym się kierować?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Zuzzanna 24 lut 2013, 16:06
    Ja mam Amicę, jestem zadowolona.
  • VictoriaB 26 lut 2013, 14:01
    Przede wszytskim tym czy jest podłączony do wentylacji, te są zdecydowanie lepsze od takich tylko pochłaniaczy zapachów.
  • Franekk80 2 mar 2013, 17:42
    Okap musi być praktyczny, jak wcześniej kolega zauważył trzeba utrzymać go czystości.
  • onione 4 mar 2013, 18:35
    Podobają mi się okapy kominowe wykonane ze stali i szkła, z oświetleniem halogenowym i sterowane dotykowo z wyświetlaczem elektronicznym, tak jak np. ten okap
  • Myrkuid 23 mar 2013, 14:09
    Ja chcę kupić coś do 1000 zł, ale czy za tę ceną znajdę coś solidnego? Proszę o rady. Mam pralkę za kilkaset złotych i spisuje się dobrze, zatem myślę, że i okap by się znalazło, pomimo tego, że są i takie za parę tysięcy.
  • tgmwroclaw 26 mar 2013, 20:29
    poziom hałasu, moc, wygląd. Planując wykończenie wnętrza kuchni niestety pominąłem istotny parametr jakim jest właśnie poziom hałasu i głowa mi pęka jak jest włączonyuśmiech
  • aniechto 5 kwi 2013, 12:51
    Może być jeszcze gorzej jeżeli mamy otwartą kuchnię na salon wtedy to już takie głośne lokapy czy lodówki mogą nieźle uprzykrzyć życie.
  • jarzynka 13 kwi 2013, 14:00
    ważna jest też wydajność okapu- powinna być dopasowana do wielkości naszej kuchni
  • Boyly 22 maj 2013, 12:46
    Ja mam niedużą kuchnię (3x4). Do takiej kuchni to raczej teleskopowy czy inny jakiś? No i niedrogi.
  • agika37 26 maj 2013, 9:52
    Wybierając [url=http://]okap[/url] warto zwrócić uwagę na jego wydajność i poziom hałasu jaki emituje w czasie pracy
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: meble do łazienki