Co sądzicie o smartfonie HTC Desire HD. Widziałem go w cenie ponad 2 tysiaków i jestem tym faktem niemiło zaskoczony.
Zdaje się, że to jakiś tajwański produkt więc czemu jest taki drogi. A może wyróżnia się czymś "ekstra" od konkurencji. Za taką kasę to można mieć iPhona!
HTC ogólnie chyba przeżywa bum w tej chwili na naszym rynku telefon sam w sobie jest zgrabniutki i lekutki (wiem bo miałam okazje mieć go w rekach ) a poza tym jest to cud elektroniki :
Jest to dosyć prosty telefon w obsłudze, na którego można wgrać ciekawe aplikacje. U mnie bateria trzyma 3 dni, co przy ilości włączonych aplikacji jest naprawdę godne podziwu
Ja mam HTC Wildfire S. Niestety miałam z nim kilka problemów - nie dzwonił, wylączał się podczas rozmowy (teraz na szczescie juz nie) i źle mi sie na nim pisze. I do tego ma mała pojemnosc (mozna dac karte, ale nie wszystkie aplikacje mozna przegrac).
Jednak ma takie funkcje, ze nie zamienilabym go na innego (chociazby wifi hot spot).
Ogolnie jestem z niego zadowolona, ale nie jest idealny. Nie wiem jak inne modele....