Witam!
Też rozglądam się za zegarkiem i znalazłem na jednym z forum link do slapwatch(kropka)pl .
I się nad takim zastanawiam. Budżet mam do 200zł,a ten i mi się podoba i cena nie straszy
Macie jakieś opinie na ich temat???
Ostatnio byłem w jednej z galerii handlowych i widziałem sklep Apart. Maja tam całkiem fajne zegarki i jak na tak luksusowy sklep cena za "odliczacz" czasu nie była wygórowana. Były zegarki po 300 i 500 zł, no i takie po parę tysięcy też. Ja osobiście nie używam zegarka, ma czasomierz w komórce i to mi wystarczy. Nie wyobrażam sobie teraz noszenia czegoś na ręce.
Ja aktualnie czekam na zniżki w klubie Stilago bo tam są markowe rzeczy po dużo nizszych cenach i od 31 stycznia mają byc wlasnie zegarki. Poluje na jakiś raczej elegancki, ale też taki, aby nadawał się do noszenia na co dzień np. do pracy.
Też się ostatnio zastanawiałam nad kupnem zegarka, ale te co mi się podobają są dla mnie za drogie. Ale w sumie tych tanich też jakoś nie ma, tak żeby kosztował gdzieś do 200 złotych, to myślę że też bym się skusił i kupiła. A ciekawe jaka jest gwarancja, rok czy dwa,? np. w takim Aparcie.
mimim999
2 lis 2012, 11:20 (ostatnio zmieniony przez autora 30 lip 2013, 14:16, w całości zmieniany 1 raz)
Czasami w lombardzie zdarzają bardzo ładne, dobre i tanie zegarki. Wybierz się do jakiegoś w Twoim mieście. Może jakiś znajdziesz, który Ci się spodoba
Tak się złożyło, że ostatnio też szukałem zegarka w cenie do 400zł. W tym, że klasycznego. Ostatecznie kupiłem Timexa model t2n557. Przeszukałem trochę forów, poczytałem opinii.. W tym segmencie cenowym warte uwagi są Lorusy, Adriatici, Timexy, Festiny. Biorę pod uwagę zegarki męskie klasyczne, bez elektroniki. Poza tym nie kupuj w salonie z biżuterią lub firmowym. U małym zakładzie zegarmistrza lub na którymś sklepie internetowym z zegarkami zapłacisz do 30% taniej.