dj_micho napisał:Hej bamboszek, to raczej rada dla profesjonalistów. Nie trzeba od razu mistrza, żeby się czegoś nauczyć... Przecież Primadonna nie zamierza być profesjonalną śpiewaczką. Najlepsi nauczyciele mają zazwyczaj najwyższe ceny, a chyba nie o to Ci chodzi?Masz rację Szukam kogoś dobrego, ale za rozsądne pieniądze, w końcu to tylko moje hobby
dj_micho napisał:dom kultury, może jeszcze ktoś poradzi przykościelny chór? Ludzie, czasy się zmieniły. Nie mówię, że masz od razu zapisywać się do Zapendowskiej, ale można znaleźć nauczyciela choćby w necie...Czasy się zmieniły i domy kultury też. Wiem co piszę, bo sama mam doświadczenie z ta instytucją i jestem pod dużym wrażeniem. A co de internetu, to chyba nie takie proste kogoś znaleźć, skoro na forum favore ktoś pyta jak znaleźć nauczyciela...
dj_micho napisał:dom kultury, może jeszcze ktoś poradzi przykościelny chór? Ludzie, czasy się zmieniły. Nie mówię, że masz od razu zapisywać się do Zapendowskiej, ale można znaleźć nauczyciela choćby w necie...A ja bym do Zapendowskiej się nie zapisał Dla mnie nauczyciel, który sam nie śpiewa nie jest szczególnym autorytetem...