Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Bagaż podręczny w tanich liniach lotniczych, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Bagaż podręczny w tanich liniach lotniczych

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • WalizkiTitan 25 lut 2012, 19:14
    Polecam bagaż podręczny marki Titan spełnia wymogi IATA, jest lekki i wytrzymały, nie do zdarcia, posłuży na lata.
    W sklepie internetowym www.conesero.com mozna zakupić produkty tej znanej marki w śmiesznie niskich cenach.
  • Aquarella 28 lut 2012, 12:04
    To jest indywidualna sprawa każdych linii lotniczych, więc najlepiej dowiadywać się, jak to wygląda u konkretnego "przewoźnika", z którego usług zamierzamy skorzystać. Całkiem fajną ofertę w tej kwestii mają linie SAS, które oferują m.in. loty do Oslo.
  • alekpom 26 lut 2015, 17:45
    Wiem, że jeśli chodzi o epapierosy to można przewozić. Bardzo dużo osób widziałam z tym epapierosem i pomyślałam nawet, że kupię coś takiego dla chłopaka, bo zawsze "cierpi" jak latamy i chce rzucić a słyszałam, że epapieros to dobry sposób na rzucenie zwykłych papierosów uśmiech
  • 10 mar 2015, 16:13
    Aquarella napisał:To jest indywidualna sprawa każdych linii lotniczych, więc najlepiej dowiadywać się, jak to wygląda u konkretnego "przewoźnika", z którego usług zamierzamy skorzystać. Całkiem fajną ofertę w tej kwestii mają linie SAS, które oferują m.in. loty do Oslo.
    Linia SAS? Hmm... Nie znam... Skąd to? Ja jak już lecę, to przeważnie z Wrocławia Ryanairem. Mam najbliżej, a poza tym ceny biletów mają dość niskie. A jeśli chodzi o [url=http://]wybór parkingu przy lotnisku, to słyszałem, że Maro jest ok[/url]. Też tam parkujecie?
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum