Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Co czytacie?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co czytacie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ElaW 13 sie 2013, 19:32
    Czytam najwięcej jak się da uśmiech, w tym roku przeczytałam już około 40 książek... uśmiech
  • tony_hawk 29 sie 2013, 14:27
    sonique321 napisał:Różne rzeczy czytam w wolnych chwilach, aktualnie kupiłam sobie Kinga żeby się odmóżdżyćuśmiech
    Hej, King nie odmóżdża! smutny Polecam Pod Kopułą. Znakomita analiza charakterów ludzkich w ekstremalnych sytuacjach. Jeśli ktoś ogląda serial to nie zniechęcajcie się do książki bo to zupełnie nie ten poziom.
  • koniczynka4 12 wrz 2013, 21:52     (ostatnio zmieniony przez autora 20 wrz 2013, 13:51, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja lubię kryminały, więc książki Mankella czy Krajewskiego, to dla mnie pozycje obowiązkowe. Poza tym czytuje też Pilcha.
  • pani_woda 22 paź 2013, 18:57
    książki dotyczące drugiej wojny światowej, większość z nich zostaje bardzo długo w głowie, teraz czytam "Wołyń we Krwi 1943", nie wiem dlaczego, ale ten temat jest tak rzadko poruszany i każda publikacja dotycząca ludobójstwa na Wołyniu to skarb
  • Niepelka 24 paź 2013, 8:17
    Ja czytam historyczne różnego rodzaju, od historii starożytnej do współczesnej, do tego fantasy i czasem jakiś kryminał
  • plny 5 lis 2013, 11:57
    Ja czytam naprawdę dużo, głównie zaglądam by poczytać jakieś dobre recenzje książek do przeczytania.
  • Mortyrr90 6 lis 2013, 10:50     (ostatnio zmieniony przez autora 6 lis 2013, 10:51, w całości zmieniany 1 raz)
    A są tu jacyś fani Wiedźmina? Jeśli tak, to jak opinie po najnowszym tomie opowiadań?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=TAGI01&Keyword=Adrian_Zieli%F1ski
  • andzia78 14 lis 2013, 8:48
    Mój faworyt to również Dostojewski, ale nie gardzę dobrą fantastyką, aktualnie na tapecie Dick klasyka tego nurtu :-)
  • Nowakova 27 lis 2013, 23:32
    Książki różne, różniste, jako ze interesuje sie psychologią ostatnio sięgam po blogi i strony z artykułami na temat rozwoju osobistego.
  • andzia78 28 lis 2013, 9:01
    Mortyrr90 napisał:A są tu jacyś fani Wiedźmina? Jeśli tak, to jak opinie po najnowszym tomie opowiadań?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jeszcze nie czytałam, ale się zbieram, może mikołaj przyniesie, a ty czytałeś?
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Dwa dni w Pradze
Następna: Szalony pomysł?