Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Co robicie w weekendy ?, strona 11

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co robicie w weekendy ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • 9 paź 2015, 10:06
    Zdecydowanie odpoczynek uśmiech) Za ciezkie tygodnie aby jeszcze cos robic język
  • zagubiona 10 paź 2015, 10:49
    Przede wszystkim czytam. No chyba, że rodzinka zaplanuje wyjazd na grzyby, bo to sezon. Ale dziś wysłałam ich samych. Trochę poszperam po necie i biorę sie za książkę Dziennik o-błędnik Chociaż będę mogła się śmiac w głos i nikt nie będzie patrzył na mnie jak na wariatkę. Chcecie też zadumać się nad babskimi dylematami ,a i pośmiać się to zapraszam tu http://www.empik.com/dziennik-o-blednik-czesc-1-sumi-anita,p1108640837,ksiazka-p W księgarniach trudno zdobyć tą pozycję. A może zainteresuje was coś innego.
  • otojestkasia 16 paź 2015, 9:13
    Ostatni weekend to był jeden z tych, którymi chce się chwalić przymrużenie oka Postanowiłam nadrobić zaległości i odwiedzić kilka miejsc te nowe muzea w Warszawie. Przygotowałam się, opracowałam trasę i po przyjżdzie do stolicy i zameldowaniu w hotelu Rialto wyruszyliśmy z ulicy Wilczej i raz na piechotę, raz tramwajem lub metrem odwiedzaliśmy kolejne miejscauśmiech Bardzo fajnie spędzony czas. Łącznie z odpoczynkiem w tym niesamowitym hotelu, który każdy powinien chociaż raz w życiu odwiedzić, takie jest moje zdanie uśmiech
  • Tomaotoma 17 paź 2015, 18:52
    Ja niestety weekendy mam dość podobne, nad czym ubolewam. Mój mąż to domator do bólu, uwielbia nie wychodzić z domu. Fakt, w ciągu tygodnia sporo się najeździ, jest handlowcem, więc w sumie mu się nie dziwię, ale też powinien wziąć pod uwagę to, że ja chciałabym gdziekolwiek się ruszyć w weekend. Mieszkamy w małej miejscowości, ja nie mam prawa jazdy, więc sama się nigdzie nie ruszę. Tylko tam, gdzie dojadę rowerem a wybory raczej wielkiego nie mam. Dopóki nie pracuję, nie mam pieniędzy na prawo jazdy.
  • 20 paź 2015, 14:57
    ja staram sie odpocząć, pójść na siłownię, zrobić coś dla siebie, od czasu do czasu jakaś impreza i czas na czytanie książek
  • peana 26 paź 2015, 17:28
    To zależy jaka jest pora roku. W cieplejszym okresie jeżdżę na motocyklu. Staram się obierać coraz to nowsze drogi. Za to w zimę spotykam się ze znajomymi lub po prostu siedzimy z mężem przed telewizorem.
  • poczytna 2 lis 2015, 13:42
    Książka, spotkania ze znajomymi, narty, basen, spacery i zwiedzanie miasta, podróże. Wszystko zależy od finansów - niestety.
  • lotny 4 lis 2015, 12:46
    póki jeszcze pogoda dopisuje to wybieram sie ze znjaomymi do Jaworowego Dworu na pratyjkę golfa taka męska rozrywka, a w tym czasie nasze żonki będą korzystać z dobrodziejstw spa. także mily weekend się szykuje dla kazdego uśmiech
  • paulinkaaa2 9 lis 2015, 7:00
    Ja od czasu do czasu lubię pojechać z przyjaciółką do spa. mają tyle zabiegów, że jest w czym wybieraćuśmiech
  • kostek66 10 lis 2015, 15:08
    Ja dużo biegam. Albo czasami gram w piłkę.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Urlop na mazurach
Następna: czas wolny