Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Co robicie w weekendy ?, strona 14

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co robicie w weekendy ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • poczytna 15 mar 2016, 10:36
    Nadrabiam zaległości z przyjaciółmi, rodziną, drugą połówką. Odpoczywam, sprzątam, czytam, wypożyczamy gry - planszowe, albo gramy w kalambury no i trochę % przymrużenie oka
  • Masa 22 mar 2016, 12:46
    Itakę mam polubioną na facebooku, newslettera też sobie włączyłem. Już parę ofert się pojawiło, niektóre na prawdę są ciekawe.
  • hasanna 24 mar 2016, 14:18
    W weekendy nie mam wolnego, bo chodzę do szkoły, ale jak wracam, to chętnie zagłębiam się w świat seriali uśmiech
  • szarlottka 25 mar 2016, 0:09
    Moim zdaniem w weekend warto wybrać się do pokoju zagadek - http://www.questhunt.pl/
    To świetna zabawa dla 2-5 osobowej grupy. Ja chciałabym w najbliższym czasie zebrać ekipę i zagrać w tą grę. Jestem ciekawa jak nam pójdzie.
  • Masa 31 mar 2016, 23:19
    Widziałem, że itaka ma teraz w ofercie fajne kierunki jak Grecja czy Chorwacja. Na taki długi weekend to jak znalazł.
  • kurch20 14 kwi 2016, 20:58
    Ostatnio kończy się to siedzeniem w domu. Na szczęście ten weekend spędzę w Krakowie
  • MichalWoj 18 kwi 2016, 14:19
    Kino, basen, sauna, dobra książka.
  • buron87 26 kwi 2016, 11:46
    W ten weekend liczę na pójście do kina z dawno niewidzianą przyjaciółką, o ile czasowo się zgramy.
    A zazwyczaj to siedzę przy laptopie, oglądam seriale, sprawdzam, co u znajomych, czytam książki i ćwiczę.
  • nataszka 1 maj 2016, 20:42
    W weekendy nadrabiam zaległości w domu, spotykam się ze znajomymi i znajduję w końcu czas dla siebie
  • MartinArrow 14 cze 2016, 14:32     (ostatnio zmieniony przez autora 24 cze 2016, 18:56, w całości zmieniany 2 razy)
    Ja często wyjeżdżam do jakichś miast pozwiedzać uśmiech Ostatnio np. byłem w Szczecinie uśmiech A tu sprawdzałem jaka była pogoda uśmiech http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Szhzecin/
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Urlop na mazurach
Następna: czas wolny