Ja również uważam, że wynajęcie osobnego mieszkania jest o wiele wygodniejszym rozwiązaniem niż noclegi w hotelu. Już od dłuższego czasu razem z żoną wolimy zainwestować w taki właśnie osobny kącik - ma się większą swobodę, wygodę niż w przypadku noclegów w hotelu. Mamy poza tym dwójkę dzieci a w takim przypadku posiadanie własnej kuchni jest faktem jak najbardziej pożądanym
Wie to praktycznie każdy rodzic
W zeszłym roku byliśmy w Świnoujściu. Spędziliśmy tam całe dwa tygodnie. Mieszkanie jakie wynajęliśmy w 100% spełniło nasze oczekiwania- było wygodnie urządzone, z nowymi meblami (tutaj je macie: http://swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/villa-mistral/214_4144-mistral] Łazienka zadbana i czysta. Ważne były dla nas również względy ekonomiczne - wynajęcie mieszkania kosztuje znacznie mniej niż pokoje w hotelu.
Podobała mi się kuchnia - nowoczesna, stylowa. Czeka nas w najbliższym czasie z żoną spory remont to może się zainspirujemy
Mieliśmy również bezprzewodowe łącze internetowe.
Do plazy niedaleko - kawałeczek spacerkiem. Chodziliśmy dwa razy dziennie - z rana i późnym popołudniem. Fakt, że plaża na weekendy nieco przepełniona ale jeśli chodzi o dni bieżące to bez problemu można było znaleźć spokojne miejsce na uboczu.
Generalnie ciężko jest się do czegoś przyczepić. No może fajnie jakby kaucja była niższa ale z tego co wiem trzeba ją płacić obecnie wszędzie.