Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Gry komputerowe dla dzieci, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gry komputerowe dla dzieci

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • emgieer 28 cze 2012, 11:20
    mój mały gra nie wyobraża sobie życia bez gier ale czas na nich spędza z rozsądkiem uśmiech najlepsze opcja dla takich maluchów to link gra na przeglądarkę, nie trzeba nic instalować i obawiać się o zniszczenie. w sieci jest wiele portali które oferują tego typu gry dla najmłodszych - najczęściej edukacyjne i sprawnościowe. myślę, że rozważne granie w gry może także rozwinąć fantazję, sprawność i umiejętność logicznego myślenia u maluchów. język
  • wojtex 17 lip 2012, 13:37
    Moje gra w te gierki. Tam są z ich ulubionymi postaciami z bajek wiec to im się głównie podoba. No i tak jak napisałaś nie trzeba nic instalować całe szczęście. Poza tym czasami też wpadają pograć na strony tych kanałów. Na nicku jest sporo gierek z tego co pamiętam a to zdecydowanie uluobiony ich kanał. Całe szczęście nie muszę im tego instalować i zaśmiecać miejsca na kompie język
  • Daria05 18 lip 2012, 8:33
    wojtex napisał:Moje gra w te gierki. Tam są z ich ulubionymi postaciami z bajek wiec to im się głównie podoba. No i tak jak napisałaś nie trzeba nic instalować całe szczęście. Poza tym czasami też wpadają pograć na strony tych kanałów. Na nicku jest sporo gierek z tego co pamiętam a to zdecydowanie uluobiony ich kanał. Całe szczęście nie muszę im tego instalować i zaśmiecać miejsca na kompie język
    Takie gry i zabawy jak na tej stronie są całkiem ciekawe i niejednokrotnie lepiej wpływają na rozwój niż planszówki. Choć i w takie zabawy należałoby się z dzieckiem bawić.
  • Marta30S 29 sty 2013, 17:31
    U nas jesteśmy na etapie gry dla przedszkolaków - ale takie planszowe i przestrzenne,
    zupełnie nie komputerowe jeszcze, chociaż zdaję sobie sprawę z tego, że wcześniej czy później nadejdzie moment, kiedy nasze dzieci postawią onlinówki nad plansze, ale jeszcze nie, na szczęście jeszcze nieuśmiech
  • fas24 18 mar 2013, 9:07
    Ja polecam takie oto gry dla małych dzieci online, które znaleźć można na portalu. Ja dla mnie to świetna alternatywna dla wielu gier, dostępnych w internecie. Dzieci przy tym mogą ćwiczyć własne zdolności muzyczne, plastyczne, ale i językowe. Poza tym na stronie znaleźć można pomysły na zabawy bez komputera.
  • buka_ 15 kwi 2013, 23:49
    ja kupuję gry dla mojego urwisa na www.cdp.pl jest tam specjalna kategoria z grami dla dzieci. gry są niedrogie, a do tego często robione są ciekawe promocje
  • ZuzannaPigalle 15 paź 2013, 20:12
    Ja to ostatnio sama czuję się dziecko...
    młode mnie wciągnęły w darmowe gry w sieci i teraz gram w [url=http://]my free zoo[/url], co osobiście uważam, że świadczy o moim rozrywkowym regresie hehehe. Za to wcielam się w dyrektora zoo i dbam o "swoje" zwierzaki, a moje własne dzieci się ze mnie nabijają.
    No cóz...uśmiech
  • emgielka 14 lis 2013, 23:09     (ostatnio zmieniony przez autora 14 lis 2013, 23:09, w całości zmieniany 1 raz)
    Bardzo fajne gry online dla dzieci można znaleźć na http://www.gryjowanie.pl/. Moje dzieciaki tylko tam mają dostęp - inne strony mają poblokowane uśmiech
  • adamika 16 gru 2013, 12:57
    Dobre gry kupisz tez na http://abasim.pl/. Jest tam tanio, a poza tym opisy gier są bardzo przejrzyste, więc wiesz, co kupujesz uśmiech
  • indonezja 18 gru 2013, 11:53
    maja troche na pc-ta ale ja osobiscie bym wolała planszówke po co niszczyc dziecku oczy skrzywienie
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum