Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Hula hop z obciążnikami

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Hula hop z obciążnikami

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • caryca 27 lip 2010, 11:53
    Czy ktoś próbował z Was takiego specjalnego hula hop z obciążnikami? Czytałam, że daje świetne efekty na talię i zastanawiam się czy nie zamówić... Ale trochę to kosztuje, a nie chciałabym wywalić pieniędzy na kolejny sprzęt, który będzie stał w kącie (trochę już tego mam) skrzywienie Jeśli ktoś próbował to niech pisze koniecznie!!!
  • casinda_ebe 27 lip 2010, 14:34
    Ja ćwiczę od dwóch tygodni.... zauważyłam już pewne efekty, więc radzę spróbować uśmiech No i nie ma co się zrażać na początku siniakami, podobno później już tak nie boli, a siniaki się nie pojawiają. Na razie wyglądam jak pobita, ale jeśli tylko da efekty to warto uśmiech
  • magdallenka 27 lip 2010, 14:56
    jest coś takiego?! Szczerze to ja kiedyś próbowałam wysmuklić sobie talię standardowym hula hop, ale nic z tego nie wyszło smutny Zresztą, po jakimś czasie ktoś mi powiedział, że jest po prostu za lekkie i trzeba by kręcić koło kilku godzin dziennie, żeby dało widoczne efekty. No to się zniechęciłam... ale teraz widzę, że ktoś wpadł na pomysł jak dostosować hula hop do potrzeb odchudzających przymrużenie oka
  • Ruda_hanka 28 lip 2010, 14:22
    Ja też ćwiczę już miesiąc i są pierwsze efekty uśmiech
    Poniżej zamieszczam zdjęcie jeśli ktoś jeszcze nie widział takiego hula hop wielki uśmiech
  • caryca 28 lip 2010, 16:27
    No to mnie zachęciłyście uśmiech Mam jeszcze jedno pytanie - jak to jest duże? Z tego co czytałam, to wydaje mi się bardzo szerokie i nie wiem, czy dam radę z tym ćwiczyć w pokoju... A przecież nie będę z tym codziennie na dwór do parku szła skrzywienie
  • drgrey 28 lip 2010, 20:09
    Ja mam coś takiego od niedawna. Waży ponad kilogram i do tego ma ponad metr średnicy. Potrzeba trochę przestrzeni, żeby się swobodnie zmieściło, no i przede wszystkim trzeba mieć siłę, żeby dać radę tym kręcić.
  • goska34 28 lip 2010, 20:38
    A jak działa? Piszcie, bo jestem bardzo ciekawa... Ćwiczę ze zwykłym hula - hop, takim dla dzieci, jest bardzo lekkie, na początku zupełnie mi nie wychodziło, teraz już jest lepiej. Po miesiącu regularnych ćwiczeń zrzuciłam 1,5 cm w talii. Całkiem nieźle, ale może to jest lepsze?
  • drgrey 29 lip 2010, 0:31
    Ja jeszcze dokładnie nie mogę powiedzieć czy działa. Używam od niedawna, póki co strasznie jestem poobijana, ale staram się być wytrwała i codziennie hulać minimum 20 min. Z tym zwykłym nigdy nie próbowałam, bo słyszałam, że efekty takie sobie.
  • henrietta 29 lip 2010, 6:19
    A gdzie można takie kupić? Przyznam, że podkradam od czasu do czasu córce takie zwykłe, ale chyba jak się ćwiczy sporadycznie to już w ogóle nie działa.
  • hultajka 29 lip 2010, 10:36
    No właśnie dziewczyny, gdzie to cudo można kupić? Zostały mi straszne boczki i brzuch po ciąży i strasznie chcę wypróbować ten wynalazek. Tylko pytałam już w kilku sportowych sklepach sklepach i sprzedawcy patrzą na mnie jak na kosmitkę...
1 2 z 2  
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum