Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Hula hop z obciążnikami, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Hula hop z obciążnikami

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • drgrey 29 lip 2010, 11:41
    Ja swoje zamówiłam przez internet. Kosztowało 40 zł + przesyłka. Wpisz: hula hop z masażerem i na pewno wyskoczy Ci wiele ofert.
  • anka70 29 lip 2010, 13:36
    Ja kupiłam w sklepie sportowym w małej miejscowości. Byłam na wakacjach, rzuciło mi się w oczy i postanowiłam spróbować. Póki co dopiero zaczynam, mam straszne siniaki, ale z tego co czytałam (min tutaj) to normalne i trzeba przeczekać, bo później będzie już coraz lepiej.
    Ale moja koleżanka szukała w dużym mieście w różnych sieciowych sklepach sportowych i też nigdzie nie mogła dostać.
    Więc chyba najlepiej przez internet zamawiać.
  • hultajka 29 lip 2010, 16:10
    anka, a Ty ile za swoje dałaś?
  • anka70 29 lip 2010, 19:56
    Moje kosztowało aż 70 zł, nie wiem czy nie przepłaciłam, ale jest całkiem porządne, więc pewnie jakby dodać koszty przesyłki to zamawiając przez internet wyszłaby podobna cena.
  • cekoladka 29 lip 2010, 22:41
    A ja używam zwykłego hula hop, tylko, aby były widoczne efekty to najlepiej tak przynajmniej godzinę dziennie poświęcić na ćwiczenia. Przyznam, że to wyjątkowo nudne zajęcie, dlatego chyba zdecyduję się na to z masażem, bo wtedy będę mogła zaoszczędzić połowę czasu, a efekty będą podobne przymrużenie oka
  • goska34 29 lip 2010, 23:10
    Ja zawsze coś oglądam, jak ćwiczę, bo przez godzinę to bym chyba umarła z nudów przymrużenie oka
  • cekoladka 30 lip 2010, 0:32
    Ja słuchałam zazwyczaj muzyki, ale ile można przymrużenie oka
    Zamówię nowe, zobaczymy, może będą lepsze efekty... wielki uśmiech
  • casinda_ebe 30 lip 2010, 1:45
    Ja włączam płytę i uczę się języka podczas ćwiczeń. 2 w 1 język Polecam
  • Iza_bela 30 lip 2010, 9:16
    Ja mam takie z podwójnymi kulkami, nazywa się hula hop anionowe i kosztowało koło 100 zł. Przyznam, że rewelacyjnie rzeźbi talię! Zawsze miałam problemy, tyłam głównie w talii i tutaj najpóźniej chudłam nawet jak ćwiczyłam. Dlatego jestem zachwycona tym wynalazkiem, bo w końcu mogę się pozbyć niechcianego tłuszczu uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum