Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Jakiego grilla kupić?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakiego grilla kupić?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • faworytowy 16 lip 2012, 15:20
    Ostatnio coraz częściej widuje się grille ogrodowe takie murowane,niektórzy sobie chwalą,bo zdają egzamin i są równocześnie ozdobą ogrodu. Chyba,że ktoś nie ma swojego ogrodu,wówczas dobry jest grill niezbyt duży,,którego można postawic na stoliku na balkonie,/ na prąd/ lub ewentualnie na kółkach z pokrywą,aby zapachy nie kusiły sąsiadów obok.
  • Vicen 18 lip 2012, 11:09
    Jeżeli interesują was wady i zalety konkretnych rodzajów grilla to można zajrzeć na [url=http://podworkowe-sugestie.blogspot.com/
    ]Blog ogrodniczy z poradami [/url]. Ja mam małą działeczkę, więc zdecydowałem się na grilla przenośnego. Jest tani i zawsze możesz go ustawić gdzie chcesz.
  • Marta30S 22 sty 2013, 14:42
    U nas na wsi jest ostatnio moda na grille gazowe (np takie jak pod tym adresem),
    bo duże, wygodnie się grilluje i takie akurat na większe party.
    No ale to każdy kupuje pod swoje potrzeby
  • Kahaa 30 kwi 2013, 11:07
    Ja kupiłam grilla, zestaw akcesoriów i mięso w Polo. Szykuję wszystko do Majówki, jutro zjeżdżają się znajomi, także wszystko musi być zapięte na ostatni guzik. Mamy zamiar miło spędzić czas i się zrelaksować. Dobrze, że będzie tyle wolnego, przynajmniej odpocznę. przymrużenie oka
  • kow_pawel 17 cze 2013, 13:49
    Dwa tygodnie temu kupiłem grilla gazowego marki i jestem z niego bardzo zadowolony. Mimo, iż wcześniej byłem zwolennikiem węgla i dymu to jednak wygoda i jakość (zwłaszcza elementy ze stali nierdzewnej i solidny wygląd) przekonały mnie do tego trafnego wyboru. Musiałem jednak pooglądać grille na żywo, a że jestem z Katowic to trafiłem przypadkiem na sklep specjalizujący się w dziedzinie grilli(były tam węglowe, gazowe oraz elektryczne grille). Kontakt do tego sprzedawcy mogę podać w wiadomości prywatnej, bo posiadam.
    A grilla gazowego polecam każdej osobie,świetna sprawa!
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum