Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Miejsce na organizacje konferencji, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Miejsce na organizacje konferencji

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • MartynKa79 16 maj 2013, 14:53
    Szczerze mówiąc w ogóle mi nie przeszkadzało i było prawie nieodczuwalne. Musiałby być naprawdę silny wiatr, aby to jakoś znacząco poczuć. Problemy z chorobą morską?
  • erykit 17 maj 2013, 20:45
    Mogę Wam zaproponować bardzo dobre miejsce do organizacji tego typu imprez. Moja firma dość często urządza konferencję w Promenadzie nad Zalewem Zegrzyńskim - znajduje się ono zaledwie 30 km od centrum Warszawy a dojazd jest bezproblemowy. Zajmują się organizacją konferencji oraz imprez plenerowych,. Dysponują bardzo dobrym wyposażeniem. Baza noclegowa jest komfortowa., Nie jestem też w stanie nic zarzucić samej kuchni przymrużenie oka
  • zylek 25 wrz 2013, 10:45
    Zobaczcie - zielona polana
    Optymalne miejsce, tam organizowałem konferencję dla mojej firmy. Jakie wnioski? Nigdzie indziej nie chcieli zaoferować sali konferencyjnej za friko, podobnie jak nikt nie oferował takiego rabatu, przy tak szerokiej ofercie - naprawdę super miejsce.
  • majestic24 26 wrz 2013, 16:43
    Najlepiej przeglądać portale z ofertami noclegów, hoteli itp. jak relaximo i inne, jeśli hotele organizują takie konferencje to zawsze mają to wyszczególnione w swojej ofercie.
  • zylek 30 wrz 2013, 9:58
    Ale mimo wszystko lepiej wybrać takie miejsce, jak to, które wskazałem dwa posty wyżej. Zielona Polana jest przygotowana do organizowania takich spotkań biznesowych i po prostu ma niskie ceny, więc kombinowanie, szukanie, robienie porównań - to nie ma sensu.
  • AstaLawista 28 lis 2013, 22:17
    Skoro mogą być wszelkiego rodzaju propozycje to ja podpowiadam Alwernię (ok. 30 od Krakowa) i piękną restaurację Cztery pory Rokuuśmiech sama planuję brać tam ślub i na jednym też tam byłam.
  • zlotyklos 29 lis 2013, 16:30
    bardzo dobrym miejscem, gdzie można zorganizować konferencję jest Hotel Dwór Oliwski w Gdańsku. Mają odpowiednie zaplecze do organizowania takich imprez.
  • mis-kos 8 gru 2013, 20:38
    Szukasz jakiegoś miejsca na konferencję pod Warszawą, jak rozumiem? To sprawdź sobie ofertę [url=http://]Rest Hotelu[/url]. Znajduje się 11 km od centrum Warszawy. Moja firma zdecydowała się na nich, bo reklamowali się jako jeden z "najlepiej wyposażonych oraz zoptymalizowanych do komfortowego wypoczynku hoteli pod Warszawą". Z reklamami różnie bywa, ale akurat w tym przypadku, to się potwierdziło. 6 dużych sal konferencyjnych, klimatyzowanych, z niezbędnym sprzętem, w tym dwie ze ścianami dźwiękoszczelnymi. Mają 200 miejsc noclegowych, a dla uczestników konferencji zniżki, więc to dodatkowy plus uśmiech A że hotel ma dwie gwiazdki, a nie cztery to widać tylko w cenie wynajmu przymrużenie oka
  • plny 12 gru 2013, 22:58
    Polecam profesjonalne wyposażenie sal konferencyjnych w [url=http://krzeslabankietowe.pl/]stoły i krzesła[/url] konferencyjne. Bogata oferta, bardzo solidnych stołów i krzeseł, na które kupujący otrzymuje 3 letnią gwarancję. Wszystkie meble dostępne są od ręki i są przeznaczone do wyposażenia profesjonalnych sal konferencyjnych. Atrakcyjne, hurtowe ceny i gwarancja jakości. Polecam.
  • pomadka 15 gru 2013, 10:43
    na pewno musi mieć odpowiednie zaplecze, salę i sprzęt, żeby można było przeprowadzić taką konferencję. A jak ktoś z was będzie potrzebował namiarów na dobry hotel do zorganizowania konferencji w Krakowie polecam ten http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Loty krajowe
Następna: ZUMBA