artur_matejak napisał:Dobre miejsce na organizację konferencji, to takie gdzie znajduje się sprzęt komputerowy, rzutniki, tv i inne. Bez tego ciężko jest przeprowadzić profesjonalne szkolenia czy kursy. Dlatego też sala konferencyjna musi być dobrze przygotowanaDokładnie. Bez tego nie ma nawet co myśleć o organizacji konferencji. Za dużo byłoby zwożenia własnego sprzętu, a to się mija z celem. Są przecież sale odpowiednio wyposażone i to w przystępnych cenach. Nie się po prostu co pchać do samych centrów dużych miast, bo tam koszta są kosmiczne. Jeśli kogoś interesuje Warszawa, to tu polecam do organizowania konferencji Rest Hotel w Morach. Tanio, a mają wszystko to, co do przygotowania takiego spotkania potrzebne.
MartynKa79 napisał:A ja jestem zdania, że organizacją powinien zająć się... organizator Nasza firma dwa razy już zabrała nas na konferencję i szkolenie na... promie Fantastyczna opcja - spokój, sprzyjająca atmosfera, w pełni profesjonalne pomoce i sale, a po zajęciach... integracja Tu możecie sobie poczytać i pooglądać, jak to jestno to już jesteśmy blizej, wiem, że chodzi o konferencje na promie, ale nadal o organizatorze ani słowa, może jakies info na pw, jesli tu nie możesz podać nazwy? O jakiego organizatora chodzi?