Pochodzę z Łodzi, więc mogę wypowiadać się tylko o tym mieście. Jeżeli chcielibyście zorganizować szkolenia bądź konferencje w tym mieście, to wszystkie informacje na ten temat znajdziecie na http://www.hotels24.com.pl/konferencje-lodz.html
Znajdziecie tam kilka sprawdzonych obiektów.
Ja ostatnio z południa Polski jechałam na szkolenie pod Szczecin które trwało 5 dni niby wszystko fajnie, ale ta podróż męcząca. Natomiast ze swoich południowych terenów polecam Alwernię i salę Cztery pory Roku
ja też nie uważam, żeby taki wyjazd był męczący, jednak to jest bardzo fajna sprawa, a poza tym jak się wybierze dobre miejsce to czysta przyjemność. Grunt to wybrać dobry hotel, a Kraków jest pięknym miastem, więc już wieczorem, albo w chwili wolnej można pospacerować, pozwiedzać.
Ja niedawno byłam na konferencji nad morzem. Firma zorganizowała ją w Krynicy Morskiej. Salę konferencyjną znaleźliśmy na stronie posiadają dużo informacji o takich obiektach, nie tylko nad morzem. W naszym przypadku bardzo nam to pomogło wybrać odpowiedni rejon i sale, gdyż na stronie zawarte są też informacje teleadresowe, a na niektórych dostępne są zdjęcia, liczba sal itp.