Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Strój na fitness, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Strój na fitness

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • bamboszek 19 wrz 2010, 21:22
    Jak chcesz chodzić na wszystko, to będzie ciężko coś uniwersalnego poradzić. Bo na spinning najlepsze są buty z bardzo twardą podeszwą, żeby śródstopie nie bolało. Ale do innych ćwiczeń to już nie jest takie konieczne i lepsza jest bardziej miękka podeszwa..
    Póki co radzę kupić jakieś tenisówki, albo tańsze adidasy, a jak już znajdziesz ulubiony sport to możesz pytać o konkretną poradę kogoś w sklepie sportowym.
  • inezzz 19 wrz 2010, 23:47
    Pamiętaj, żeby zaopatrzyć się w porządny, najlepiej sportowy biustonosz, specjalnie utrzymujący biust. Często dziewczyny o tym zapominają, a to naprawdę bardzo ważne. Po roku okaże się, że ujędrniłaś sobie pupę, a biust wisi Ci do pępka... przymrużenie oka
  • Szachrajka 20 wrz 2010, 7:28
    Ja uważam, że warto zainwestować w dobry, markowy strój do ćwiczeń. Od razu wzrasta motywacjauśmiech Przez długi czas biegalam w zwyklym dresie, w nagrode kupiłam sobie cały komplet Nike z butami i jak wyszlam w tym stroju to mi normalnie skrzydła urosłyuśmiech
  • 30m1n1k4 20 wrz 2010, 10:14
    Zgadzam się w 100% i poza tym te materiały sa naprawdę doskonałej jakości, ubrania świetnie uszyte, wszystko dopasowane i trzyma się tam gdzie powinnoprzymrużenie oka
  • Vagido 13 lis 2010, 17:21
    muszę się zgodzić, na mnie dobry strój też działa motywująco przymrużenie oka po prostu lepiej się wtedy człowiek czuje, bo jest bardziej komfortowo. Szczególnie, jeśli ćwiczymy w bieliźnie termoaktywnej - lepsza wentylacja, szybciej odprowadza wilgoć, dobrze trzyma co trzeba przymrużenie oka I do tego całkiem ładnie wygląda, np. ta[url=http://siulagrande.pl/Shirt_ss_crew_neck_EVOLUTION_LIGHT_damska_ODLO-18.html]bielizna od ODLO[/url] ma według mnie b. ładny design przymrużenie oka I świetnie się sprawdza podczas wysiłku fizycznego.
  • pomadka 22 lis 2010, 0:18
    W specjalną bieliznę do ćwiczeń to bym nie inwestowała, ale profesjonalne buty i dresy jak najbardziej radzę kupić. W Tanisport.pl mają bardzo duży wybór butów i odzieży do fitness. Tam byłoby Ci wygodnie coś wybraćuśmiech
  • caryca 22 lis 2010, 1:22
    pomadka napisał:W specjalną bieliznę do ćwiczeń to bym nie inwestowała, ale profesjonalne buty i dresy jak najbardziej radzę kupić. W Tanisport.pl mają bardzo duży wybór butów i odzieży do fitness. Tam byłoby Ci wygodnie coś wybraćuśmiech
    Moim zdaniem specjalny biustonosz do ćwiczeń jest jedną z najważniejszych rzeczy! Dres można wziąć każdy tak na prawdę, ważne są tylko materiały, żeby się nie pocić. A ćwiczenia w kiepskim staniku grożą utratą jędrności... I cały fitness idzie wtedy na marne...
  • rebeka1 17 mar 2011, 12:35
    Dziewczyny nadchodzi wiosna i znów nadszedł czas, aby zadbać o swoją sylwetkę. W najbliższym czasie zamierzam zapisać się na fitness i zaczynam się rozglądać nad odpowiednim strojem. Tak też natrafiłam na fitnesstrening.pl gdzie można znaleźć kolekcję sportową Stelli McCartney. Najbardziej spodobały mi się spodnie z tej kolekcji, które wyróżniają się krojem i modnym w tym sezonie kolorem.
  • peana 28 mar 2011, 14:51
    Moim zdaniem najważniejsze w fitnessie są buty. Dobrze, żeby były wygodne i wytrzymałe. Najlepsze wydają mi się te z firmy New Balance. A te dodatkowo wyglądają ciekawie. Uważam, że są idealne do ćwiczeń tego typu.
  • jawi 20 maj 2011, 21:20
    Ja już od roku chodzę z koleżanką na fitness i nasz pierwsze stroje były naprawdę śmieszne, przyznam że wyglądałyśmy naprawdę zabawnie. Poznana tam koleżanka poleciła nam sklep w którym warto coś znajść dla siebie http://modajawi.pl faktycznie wygodna odzięż jest ważna.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum