Buty to bardzo ważny element stroju do fitnessu. Stopy i kostki doznają dużego obciążenia podczas ćwiczeń. Należy zadbać o wygodne obuwie dobrej marki, żeby potem nie żałować.
hekate
17 lip 2011, 23:20 (ostatnio zmieniony przez autora 17 lip 2011, 23:21, w całości zmieniany 1 raz)
Na pewno wygoda to podczas ćwiczeń podstawa. No i również uważam, że buty podczas fitnessu są najważniejsze. Właśnie muszę sobie kupić jakieś nowe, dlatego godzinami przesiaduję na stronie tanisport.pl i szukam idealnego modelu. Wybór mają tam na tyle spory, że zapewne jeszcze trochę czasu mi to zajmie
ja zwracam uwagę przede wszystkim na wygodę, no i z jakiego materiału jest ten strój zrobiony, bo nie ma nic gorszego, jak ubranie nierzepuszczające powietrza. zgadzam się z moja przedmówczynią, że na tanim sporcie można znaleźć sporo ubrać na fitness
Ja lubię najbardziej ćwiczyć w koszulce - bokserce, taka specjalna na fitness sprawdza się najlepiej. I oczywiście wygodne buty, ale nie koneicznie z najnowszych sportowych kolekcji.
Ostatnio przekonałam się do bielizny termoaktywnej. Kupiłam sobie taką koszulkę Hi-Tec i ćwiczy się znacznie lepiej. Mniej się grzeję i ogólnie jest wygodniej. Do tego spodnie dresowe no name i buty halowe. Na siłownię wystarczy
patrycjapitz
28 lut 2014, 20:32 (ostatnio zmieniony przez autora 28 lut 2014, 20:32, w całości zmieniany 1 raz)
Stroje znajdziesz też na http://sportbody.pl/ Kupuję tam sprzęt do ćwiczeń. Pierwszy był rowerek, a potem ławeczka, maty, hantleki itd. Polecam, bo bardzo fajny sklep i do tego sprzęt pierwsza klasa.