Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Twoje wrażenia z ostatnich wakacji, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Twoje wrażenia z ostatnich wakacji

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mscislaw 5 lis 2012, 17:55
    Byliśmy ja i moja narzeczona w sierpniu w słonecznej Chorwacji, polecam ten kraj szczególnie dla osób które lubią słońce. Mieszkaliśmy w 4 gwiazdkowym hotelu, było super w przyszłym roku wybieramy się do Turcjiwielki uśmiech
  • opleyy 6 lis 2012, 14:16
    Jak dla mnie to jedyne co zapamiętam z ostatnich wakacji to brzydką pogodę. Wybrałem się z żoną nad nasze, polskie morze i przez cały tydzień padało :/
  • ewa1974ll 22 lip 2013, 12:53
    Ja z moich wakacji wróciłam bardzo wypoczęta i zadowolona. Byłam z mężem w Chorwacji. W Polsce wynajęliśmy samochód na 10 dni.
  • cookie138 5 paź 2013, 20:13
    Ja bardzo dobrze wspominam tegoroczne [url=http://] wakacje w Tanzanii [/url] Mam bardzo dobre wspomnienia i nie żałuje wydanych pieniedzy na wycieczke.
  • Swojezdanie 28 paź 2013, 12:45
    Tegoroczne wakacje należały do jednych z najlepszych w moim życiu, coś czuję, że w przyszłym roku nie uda się nigdzie pojechać i będę tęsknić za tegorocznymi przeżyciami, ale cóż, nie można co rok jeździć w podróż poślubną język
  • ZuzannaPigalle 29 paź 2013, 11:25
    Ja jestem ogólnie zadowolona, choć na żadnych zagranicznych wyspach nie byłamuśmiech
    Za to Sopot, 5gwiazdkowy Grand Hotel tuż przy plaży , i byczenie się całymi dniami w słońcu - bo pogoda była bajkowa to na pewno zostanie mi w pamięci do przyszłego sezonu.

No i okazało się, że Polska jest piękna!
  • Moloo 29 paź 2013, 21:26
    Ja byłam na Wakacjach w Krakowie. W tym roku postawiłam na Polskie miasta. Nie chciałam za dużo wydać na wakacje w tym roku. A wrażania z mojego pobytu w Krakowie? Jestem pozytywnie zaskoczona. Nie spodziewałam się że w takim mieście można tak wypocząć, pozwiedzać. Było świetnie. Za rok ruszę na Warszawę uśmiech
  • malina45 12 lis 2013, 14:58
    My z mężem byliśmy nie dawno w Płocku, w tym hotelu [reklama] . A jak nasze wrażenia? Świetnie. Miły hotel, przyjazna obsługa. W restauracji bardzo dobrze karmią. No i mieliśmy okazje pozwiedzać okolice. Mi osobiście bardzo się podobało no i z tego co wiem mąż też był zadowolony.
  • erykit 19 lis 2013, 16:07     (ostatnio zmieniony przez autora 23 gru 2013, 11:46, w całości zmieniany 1 raz)
    Są bardzo pozytywne. W tym roku zdecydowaliśmy się z żoną na Sopot. Wynajęliśmy tam przepiękny apartament.
    Wygoda bardzo duża - nieporównywalna do wynajmu noclegów w hotelach. Większa prywatność. Mieścił się w spokojnej dzielnicy tak więc można było wypocząć. Do plaży również blisko. Tutaj zdjęcia: http://joviapartments.com/pl/apartments/3
    Co najbardziej mi się podobało to możliwość wynajęcia dobrych rowerów - wokół jest wiele ciekawych ścieżek rowerowych tak więc można praktycznie codziennie jeździć gdzie indziej przymrużenie oka
  • sonique321 19 lis 2013, 19:40
    Moje ostatnie wakacje były naprawdę genialne. Wybrałam się z rodziną do Włoch-ojczyzny makaronu, dobrej pizzy oraz lodów. I byłam naprawdę zachwycona, bo szczerze mówiąc kocham język włoski(poza kulturą) i chciałam przekonać się jak mi pójdzie mówienie na żywo. Jak się okazało było nawet całkiem nieźle. I cieszę się też, że udało mi się załatwić wakacje po kosztach.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Następna: El-dżem