-
Ja bym na to spojrzał inaczej. Banki obracają pieniędzmi ludzi, a zarabiają właściciele, SKOKI obracają pieniędzmi ludzi a właścicielami są ci sami ludzie. Większość banków przynosi korzyści elicie, która ma spore wpływy i SKOKI zabierają im dochody. Po to chcą objąc SKOK nadzorem.
-
-
Od ognia, wojny i pożyczek w SKOK-u uchowaj Nas Panie Jedyny!
Pod koniec lat 90, biedne Skoki liczyły się z każdym członkiem, wydawali się być wiarygodnymi i uczciwymi.NIe przypuszczałam, że mają ten sam sposób na zrobienie fortuny co Radio Maryja , a raczej Dyrektor tego Radia.
Poczytajcie po forach. W SKOKach za 20 zł podadzą was do sądu i komornika za niespłacanie rat !!! To ma być spółdzielnia?
-
Skoki to wyłącznie polski kapitał. To że było parę przypadków negatywnych nie oznacza, ze cały system jest do kitu. Żadna kasa nie przepuściła pieniędzy członka. A ile banków komercyjnych padło przez 20 lat? Sporooo
-
Skoki to owszem nie banki, ale mają takie same gwarancje i nasze pieniądze są jak najbardziej bezpieczne. Ja mam kredyt hipoteczny w Skoku Chmielewskiego, była to najlepsza opcja kredytowa jaką mieliśmy do wyboru.