Można pomyśleć o lokatach z dzienną kapitalizacją odsetek. Obecnie może to dać 6- proc. zysku. Obligacje skarbowe DOS dwuletnie mają teraz 4,25 proc. w skali roku czy nawet tylko 4 proc.
Jak to w co? W nieruchomości. O ile faktycznie stać was na rozwiązania takie jak te W ten sposób można zarobić - spore sumy. Kwestia odpowiedniego gospodarowania.
ja się na bieżąco konsultuję przed inwestowaniem swoich oszczędności z moim prywatnym doradcą finansowym Michałem Lisem z oddziału Open Finance przy Rondzie ONZ w Warszawie
A ja mam po prostu lokatę. daje teraz prawie 7% na lokacie w skali roku więc się opłaca. Nie ciągnie mnie do gry na giełdzie ani inwestowania w nieruchomości wolę stare poczciwe lokaty.
Czasem jest taka okazja, ze mozna wziac skorzystac z [url=http://]online pozyczki[/url] i ta kase, uzyskana z pozyczki, jakos sensownie zainwestowac - albo gielda, albo nawet moze jakas lokata??
Do grudnia 2013 była tendencja spadkowa na złoto. Od nowego roku sytuacja diametralnie się zmieniła. Kto nie przespał ten jeszcze może sporo zarobić inwestując w złoto np kupując sztabki czy monety bulionowe w Mennicy Polskiej.