-
wislal
17 lip 2016, 15:52 (ostatnio zmieniony przez autora 19 lip 2016, 21:27, w całości zmieniany 2 razy)
A co sądzicie o akcjach pracowniczych? Tutaj przeczytałem, że jest to dobra opcja na inwestycje http://www.phisa.pl/PL-H53/podatek-od-sprzedzy-akcji-pracowniczych.html Co o nich sądzicie?
-
-
Ja proponuje inwestycje w monety. Przynoszą stały zysk.
-
Monety to dobry pomysł, ale i szlachetne kruszcze też. Złoto, srebro - można na tym zarobić.
-
Chyba lokaty najpewniejsze.
-
W złoto
-
-
nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby zachęcać do inwestowania w złoto albo w monety bulionowe... Ludzie, ogarnijcie się. Wiem, że złoto teraz zyskiwało na wartości, ale to dobra inwestycja dla trejderów, spekulantów i ogólnie takich ludzi, którzy wiedzą co i jak... Już jak chcecie bezpiecznie zainwestować to kupcie sobie jednostki w funduszu pieniężnym. Przynajmniej na inflacji nie stracicie.
-
Tylko bank moim zdaniem.
-
Inwestycji jest bardzo dużo tylko należy się zastanowić czy my na tym zarobimy., Jedną i pewną inwestycją jest kupowanie sztabek złota. Mennica Skarbowa ma w swoje ofercie takie sztabki. Jeszcze że mają dobrą cenę to mają na miejscu te sztabki.