-
No tak ale konto swobodne czy skarbonkowe to też promocja.
* Miesięczna opłata za prowadzenie Rachunku Konto Swobodne w promocji "Konto swobodne + PREZENT" wynosi 0zł pod warunkiem wykonania kartą debetową lub kredytową w sumie transakcji bezgotówkowych o wartości min. 400zł miesięcznie.
* Oprocentowanie obowiązuje w okresie promocji od 29.09.2010 do 14.03.2011r. Szczegółowe informacje dotyczące promocji zawiera Regulamin promocji - konto oszczędnościowe. Poza okresem promocji oprocentowanie rachunku wynosi 2%
-
-
2 lata i lokata. Raczej myślałem o czymś do czego będę miał łatwy dostęp. Chociaż te 7 procent na lokacie słonecznej wygląda nieźle. Tylko to znowu zakładanie konta nawet darmowego. I można mieć kont.
-
Ja też ostrożnie podchodzę do tych bezpłatnych kont. Dzisiaj jest bezpłatne a jutro już parę złotych. tak przecież zrobił Polbank z jednym z kont. Do końca stycznia 0zł a od lutego 6 zł.
-
Może w Banku Pocztowym. Dają teraz 4 proc. i dwa przelewy są darmowe reszta kosztuje 5zł czy 10 zł.
Dostęp do konta jest za free, a przelewy dokonywane są przy użyciu kart zdrapek.
-
jeśli chodzi o konto oszczędnościowe najlepszym dostępnym obecnie na rynku jest to w PolBanku - oprocentowanie 4,75%
-
-
Ja mam konto w Deutsche Banku i sobie chwalę... Jeśli chcesz zobaczyć, to tutaj masz konta bankowe z db.
-
Konto oszczędnościowe a nie osobiste. Przecież ta inflacja zżera pieniądze. Patrzyłem się w ING i tam piszą atrakcyjne oprocentowanie ...3%. To chyba jakiś żart bo nawet obligacje DOS dają 4,5 %. Normalnie nie ma gdzie trzymać oszczędności. Inflacja już teraz wynosi zdaje się ponad 3,5 %?
-
O to BPH daje teraz 4,2%. Kiedyś też tyle dawał, ale od 200 tys. zł w górę. Coś mi się wydaje, że wojna o oszczędności już się zaczęła.
-
Założyłam konto oszczędnościowe w http://www.vwbank.pl/konto-oszczednosciowe.html
Jest to generalnie darmowe konto w prowadzeniu i użytkowaniu. Cenię sobie je za to, że mogę dokonywać wypłat w dowolnym momencie bez utraty odsetek.
-
adelkaw
7 sie 2013, 17:28 (ostatnio zmieniony przez autora 7 sie 2013, 17:29, w całości zmieniany 1 raz)
W bgż jest dobre konto oszczędnościowe, ale nie wiem czy jeszcze jest dostępne. Ostatni raz sprawdzałam ranking lokat na google jakiś czas temu i tam też te konto było najlepsze.