Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Najlepszy kredyt mieszkaniowy, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Najlepszy kredyt mieszkaniowy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Meksykk 26 sie 2013, 13:50
    Opinie na temat najlepszych kredytów mieszkaniowych znajdziecie na tej stronie http://kredytopinie.pl/
  • MartynKa79 28 sie 2013, 10:16
    sapcio napisał:Teraz dużo firm udziela szybkich kredytów, najważniejsze to przyjrzeć się ofertom i wybrać najlepszą
    Ale będąc laikiem niekoniecznie wybierzemy tę najlepszą. Ja na przykład nie znam się na tym i sama bym się z takim szukaniem kredytu nie uporała. Dlatego skorzystałam z pomocy specjalisty z Open Finance - wybrali dla mnie kilka ofert, wspólnie zdecydowaliśmy gdzie próbujemy i przeprowadzili mnie za rękę przez wszystkie te skomplikowane dla mnie procedury. Dziś mieszkam już u siebie i korzystam z ich usług także w innych dziedznach związanych z finansami.
  • waloria 29 sie 2013, 9:51
    Wystarczy wklepać wyszukiwarkę najlepszych kredytów i załatwione uśmiech

• MartynKa79 30 sie 2013, 12:26
    Gdyby to tak działało - niepotrzebni by byli doradcy. Naprawdę uważasz, że wyszukiwarka wystarczy? Wyszukiwarka poda Ci listę najlepszych kredytów według jakiegoś rankingu. Ale to że dany kredyt jest na pierwszym miejscu w wyszukiwarce wcale nie oznacza, że ten konkretny kredyt będzie dobry dla Ciebie. Co więcej - nie oznacza to też, że ten kredyt uzyskasz. Zdecydowanie wolę kontakt z konsultantem, który oprócz tego, że pomoże wybrać opcję obiektywnie najlepszą dla mojego przypadku, będzie też w stanie odpowiedzieć na pytania i rozwiać wątpliwości. Poza tym np. wspomniany Open Finance współpracuje z aż 23 bankami co gwarantuje bardzo rzetelną analizę porównawczą.
  • emgieer 2 paź 2013, 8:42
    W sumie to szkoda się spisywać bo każdy ma swoje własne upodobania.
  • majesty15 25 paź 2013, 19:44
    Jak ktoś ma problemy z oszacowaniem kosztów takiego kredytu to może skorzystać z takiego kalkulatora on-line wtedy będziemy widzieć ile taki kredyt będzie nasz kosztował.
  • zott 30 paź 2013, 13:37     (ostatnio zmieniony przez autora 31 paź 2013, 11:51, w całości zmieniany 1 raz)
    Dobrze, że są takie możliwości. Ja również korzystałam z takiego kalkulatora.http://www.kalkulator.pl/kalkulator-kredytowy
  • 27 lis 2013, 5:11     (ostatnio zmieniony przez autora 27 lis 2013, 5:15, w całości zmieniany 3 razy)
    To w gruncie rzeczy temat stary jak bankowość hipoteczna. Najlepszy kredyt mieszkaniowy to ta oferta które jest aktualnie i najtańsza (mam na myśli wysokość marży kredytu hipotecznego i prowizji kredytowej) ale także elastyczna (np. niskie koszty wcześniejszej spłaty kredytu, brak opłaty za przewalutowanie itp).

Banki często zmieniają wysokość oprocentowania kredytów a co za tym idzie zmienia się kolejność najtańszych i najlepszych kredytów. Toteż trzeba na bieżąco sprawdzać te dane posługując się na przykład porównywarką kredytów hipotecznych. Jest ich wiele na internecie.

Ja mógłbym polecić naszą porównywarkę na stronie www.kred.pl - o tyle jest inna niż wszystkie, że poza standardowymi kredytami mieszkaniowymi pokazuje i porównuje także aktualnie najlepsze i najtańsze kredyty w promocjach, często trwających tylko kilka dni. Warto więc co jakiś czas na niej sprawdzać nowe oferty kredytowe. A w międzyczasie poczytać nasze poradniki dla zaciągających kredyt mieszkaniowy.
  • 29 lis 2013, 15:25
    Moim zdaniem najrozsądniejszym sposobem na złapanie aktualnie najlepszego czy najkorzystniejszego kredytu mieszkaniowego jest kontakt z rzetelnym doradcą finansowym. Ten sprawdzi i wyszuka najkorzystniejszą ofertę, która jest aktualna i adekwatna do ciągle zachodzących zmian na tym rynku. Porównywarki to jakiś wyznacznik ale dane w nich nie są rzetelnie aktualizowane by na ich podstawie wybrać najlepszy [url=http://]kredyt mieszkaniowy[/url].
  • erykit 3 gru 2013, 9:36
    Tutaj znajdziecie [url=http://www.ehipoteka.com.pl/kalkulatory-kredytowe/kalkulator-kredytu-hipotecznego-zloty-czy-waluta.html]kalkulator kredytu hipotecznego[/url] - dzięki niemu dowiecie się ile będą nas kosztowały zobowiązania w danej walucie. Niekiedy warto rozważyć wzięcie kredytu nie tylko w złotym polskim ale może w dolarach?
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum