-
Zdaje się, że w ubezpieczeniach jest jakaś górna granica odszkodowania chyba 1,6 mln zł? to 25 proc. tego co za jedno słowo czy stwierdzenie.
-
-
Nie wiem ile wynosi górna granica odszkodowania za wypadek drogowy, ale wiem że są jakieś granice. Tu granice zostały przekroczone, ale rozsądku z zdrowego myślenia.
-
Najbardziej absurdalny wyrok jaki zapadł to przeproszenie przez niejakiego Sibilskiego Dody, który nazwał ją blacharą i bilbordową blondynką. Przeprosiny miały ukazać się na portalu Onet.pl. Koszt bagatela 32 mln zł. Sąd w ogóle odleciał w niebyt bo reklama miała być formatu gazetowego co fizycznie jest niemożliwe.
Takie wyroki wywołują śmiech na sali. Kogo byłoby stać na takie koszty.
-
Coś tam przypominam sobie, ale chyba sprawa w toku jeszcze jest. Onet z wyceną przesadził. Tyle nie kosztowałyby nawet spoty w telewizji. Za taką kasę to w Polsce ze 3 filmy można zrobić.
-
A nasz poseł Jacuś Kurski, celebryt wielki showman. Miał przeprosić Gazetę Wyborczą już nie wiem za co. Ale nie przeprosił. A gazeta zamieściła przeprosiny za niego, po czym nasłała na niego komornika. Biedaczek musiał sprzedać BMW X5 aby pokryć koszty przeprosin.
-
-
Kurski to niezły numer. Dziwię się, że jeszcze Niesiołowski za nic nie został pozwany. Ten to dopiero ma cięty język. Od niego to od razu 100 mln. zażądałbym.