Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Czy reklama na samochodzie jest skuteczna?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy reklama na samochodzie jest skuteczna?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 4 5 6 z 6  
  • latynowska8 19 lut 2011, 16:07
    Dlatego taka reklama musi sie mocno wyróżniać, żeby przykuwać uwagę. Musiałoby być tych oklejonych samochodów albo bardzo dużo, albo musi to wyglądać tak, że nie da sie przeoczyć... ani zapomniećuśmiech
  • Bandito 19 lut 2011, 19:45
    Musi byc jakiś odzew, skoro kierowcy stojący w korkach i na światłach są w zasadzie zmuszeni do przeczytania Twojej reklamy. Ale powinna być zwięzła, najlepiej krótki opis dziłalności i większą czcionka numer telefonu. Predzej czy później musi sie ktoś zgłosić, więc to czysty zysk.

• Williams 19 lut 2011, 20:27
    Dokładnie, koszt takich naklejek w porównaniu z inną formą reklamy jest praktycznie żaden. Jakbym działał w usługach i miał służbowe auta to bym się nawet nie zastanawiał.
  • Specyfinder 19 lut 2011, 21:22
    No nie wiem... zależy od prfilu działalności, jak sa sluzbowe auta to pewnie. Ale ze skutecznościa bywa różnie. Ja okleiłem z każdej strony swoje auto (miałem jednoosobową działaność) bylem przekonany, że musi zadziałać, a zgłosiło się doslownie pare osób. Auto jak choinka, teraz jestem trochę zły, a dalbym głowe, że to musi chwycić.
  • kaziu 19 lut 2011, 23:56
    Ja też bym musiał swój oklejać. Ale nie mam zamiaru robić z auta słupa ogłoszeniowego.
  • 77henry 20 lut 2011, 7:19
    Ja kiedys miałem oklejone boczne drzwi i szybe z tyłu. Zwracalo to uwage, sam to widzialem stojąc w korku. I najwięcej telefonów miałem właśnie jak w godzinach szczytu w korkach stałem. Wg mnie to bardzo dobra forma reklamy.
  • marek_kk 20 lut 2011, 8:44
    Czyli zdania są podzielone, moje opory to własnie robienie z prywatno-służbowego samochodu choinki. Ale porównując z kosztami reklamy to kusząca opcja.
  • Blueberry28 20 lut 2011, 11:34
    Mój kolega ma reklamę na swoim prywatnym samochodzie, adres strony www, w którym jest zawarta nazwa firmy. Mówi, że u niego to działa, ale nazwa firmy jest trochę prowokacyjna, może to dzięki temuuśmiech
  • Williams 20 lut 2011, 13:30
    Jeśli obawiacie się, że bez względu na efektywność takiej reklamy bedziecie musieli prywatnie jeździć takim językrzyozdobionym" samochodem, to mozna się zdecydowac na naklejki magnetyczne, które mozna demontować.
  • marek_kk 20 lut 2011, 16:05
    Fajny pomysł tyle ze koszty już zupełnie inne... Nie chcę pakować za duzo forsy w coś, co nie wiem jak się sprawdzi.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum