Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Czy reklama na samochodzie jest skuteczna?, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy reklama na samochodzie jest skuteczna?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 4 5 6 z 6
  • zylek 12 wrz 2014, 15:25
    No właśnie - ta forma o której pisałem jest łatwa do monitorowania wyników i przede wszystkim nadaje się równie dobrze pod małe sklepiki. Każdy biznes można w ten sposób promować - oczywiście każda strategia wymaga dopracowania, tak żeby to miało sens. W przeciwnym wypadku to będzie kasa wydana na darmo.
  • Glinka 15 wrz 2014, 20:38
    Zakładając odpowiednią wystawę - musi być duża, szeroka, w szkle. Taka na pewno się sprawdzi.
    Ogólnie polecam duże formy reklamowe - miniaturka nie wzbudzi zainteresowania. To trzeba dobierać rozsądnie.
    Im większa reklama tym lepiej, ale wiadomo - za rozmiarami idą też koszty.
  • zylek 16 wrz 2014, 15:25
    Czy taka duża? Bardziej musi być konkretnie widoczna. Czasami mała reklama bardziej zwraca uwagę niż coś ogromnego - poważnie. Zresztą - zapyta już 3dprint o konkrety to ci pokażą konkretne liczby - jak to się kończyło w poszczególnych przypadkach, jakie były zmiany, a jakie efekty - warto o to zadbać.
  • goyko 16 wrz 2014, 18:45     (ostatnio zmieniony przez autora 22 wrz 2014, 11:54, w całości zmieniany 1 raz)
    Szczerze mówiąc ja nigdy nie zwracam uwagi na reklamy na samochodach a nawet jeśli coś przykuje moją uwagę to zazwyczaj nie zapamiętam żadnych istotnych danychskrzywienie Najlepsze według mnie są reklamy internetowe, dzięki nim najłatwiej można trafić do potencjalnych klientów. Masz stronę internetową? Jeśli tak to poza reklamą na samochodzie radziłabym ci zainwestować w pozycjonowanie i kampanie w google adwords. Z tego co wiem ta firma http://seofabryka.pl/ skutecznie pozycjonuje strony. Mają dość spore portfolio i atrakcyjne ceny.
  • koonik 22 wrz 2014, 13:11
    Na pewno dzięki temu wiele osób opatrzy się z nazwą firmy, ale raczej nic więcej w ten sposób nie można osiągnąć
  • Spidi4 30 maj 2015, 16:07
    Jak najbardziej tak. Musi to być tylko reklama dobrze wykonana. Szukałeś już jakieś drukarni, która to dla Ciebie zrobi? Bo wiem, że ta firma http://www.printdesign.pl/ zajmuje sie właśnie takimi rzeczami. Dzięki takimi reklamom na samochodzie jesteś zauważalny i zyskujesz dodatkowych klientów.
  • kieta 2 cze 2015, 12:29
    A możecie podać takie przykłady albo pokazać zdjęcia skutecznej reklamy na samochodzie?
  • szarlottka 27 lip 2015, 15:23
    Moim zdaniem reklama na samochodzie jest jak najbardziej skuteczna. Warto tez pomyśleć o materiałach wspierających sprzedaż. Zauważyłam że ostatnio większość firm skupia się na promocji w internecie zapominając o klientach którzy nie mają dostępu do sieci - jest i całkiem sporo. Moim zdaniem powinno się reklamować firmę na każdej płaszczyźnie.
 1 2 3 4 5 6 z 6
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum