Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Reklama małej firmy w internecie, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Reklama małej firmy w internecie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 4 5 6 7 8 z 8  
  • KoKoszka 21 mar 2011, 22:26
    Żeby się wyróżnić, na favore możesz wykupić specjalne pakiety promocji, które dają gratisowo dostep do danych kontaktowych zleceniodawców. Wychodzi niedrogo, bo mniej niż 30zł na miesiąc a masz kompleksową obsługę i promocję firmy w sieci. Favore dba o pozycjonowanie, zobacz w google jak wysoko są oferty z favore...
  • Bancroft 22 mar 2011, 1:29
    Ale bez płacenia też daje radę, choć faktycznie pierwsi na listach są Ci co się promują.
  • Kandydat 22 mar 2011, 6:02
    A wracając do strony, to wg mnie fajna sprawa, dodaje prestiżu, ale to rocznie kilka stówek i jeszcze sama strona się nie wypromuje. Trzeba ją pozycjonować, a to jest dopiero drogie. Płaci się za frazy, w Twoim przypadku np. 'szafy wnękowe' i bulisz za to, że będziesz wyżej w google. Koszt pozycjonowania takiej frazy to ponoć ponad 1000zł miesięcznie, ale moze się opłaca. Nie sprawdziłem, bo trochę to dla mnie za dużo kasy.
  • Lorelei 22 mar 2011, 7:52
    Ja płącę firmie SEO i trudno mi dokładnie powiedzieć czy się opłaca. Płacę miesięcznie 900zł i jestem w pierwszej 20stce czyli całkiem dobrze. Niestety trochę czuję się jak zakładnik, bo nie wiem co się stanie jak przestanę płacić. Spadnę niżej?
  • Manolito 22 mar 2011, 10:23
    Niestety, jeśli Twoja strona przestanie byc pozycjonowana to spadek jest nieunikniony smutny Na tym bazują takie firmy, uzależniają cie od siebie, a potem kaska leci. Trzeba się samemu zainteresować tematet i zacząć się pozycjonować samemu uśmiech
  • Raf1975 22 mar 2011, 11:49
    No jasne, tylko to nie takie proste jak ci sie wydaje. To umiejętności prawie z pogranicza czarnej magii przymrużenie oka Jakieś linki, trzeba dużo czasu poświęcić na te prace, a takie firmy maja zaplecze.
  • wee3 22 mar 2011, 12:20
    No a favore pozycjonuje wszystkie oferty, więc nie ma się czym przejmować uśmiech Tam mają najlepszych specjalistów od SEO, więc ja jestem spokojny. Wykonuję swoja robotę, a promocję swojej firmy zostawiam pracownikom favore.
  • gizmodo 22 mar 2011, 15:18
    Chyba specom znalezionym na Favore? Pozycjonowanie to nie jest tania rzecz i należy unikać ofert 50 zł. Kolega pozycjonował kiedyś stronę i wydał na to ok. 2000 zł. Nie jest to aż tak dużo, zważywszy że po kilku słowach kluczowych jego strona była na 1 lub 2 miejscu w wynikach wyszukiwana.
    Można samemu próbować pozycjonowane, ale na to trzeba mieć czas, trochę wiedzy i dużo cierpliwości.
  • laserr 22 mar 2011, 18:05
    Własna strona www to podstawa marketingu w dzisiejszych czasach. Nie masz strony = nie jesteś wiarygodny.
  • Kruka11 21 kwi 2011, 22:46
    strona to podstawa! To tak, jakbys nie mial siedziby swojej firmy. Internet jest kluczowe jesli chodzi o wyszukiwanie ofert, porownywanie ich, sprawdzanie opinii. Zacznij od strony, potem - pozycjonowanie, jakas minikampania bannerowa, marketing szeptany, moze rozsylanie ofert do firm, z ktorymi moglbys wspolpracowac. Do tego jest wiele innych rozwiazn ktore wspomagaja funkcjonowanie w sieci i sledzenie branzy/konkurencji jak chociazby monitoringu internetu (firma erudito to oferuje). Warto!
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum