Żeby się wyróżnić, na favore możesz wykupić specjalne pakiety promocji, które dają gratisowo dostep do danych kontaktowych zleceniodawców. Wychodzi niedrogo, bo mniej niż 30zł na miesiąc a masz kompleksową obsługę i promocję firmy w sieci. Favore dba o pozycjonowanie, zobacz w google jak wysoko są oferty z favore...
A wracając do strony, to wg mnie fajna sprawa, dodaje prestiżu, ale to rocznie kilka stówek i jeszcze sama strona się nie wypromuje. Trzeba ją pozycjonować, a to jest dopiero drogie. Płaci się za frazy, w Twoim przypadku np. 'szafy wnękowe' i bulisz za to, że będziesz wyżej w google. Koszt pozycjonowania takiej frazy to ponoć ponad 1000zł miesięcznie, ale moze się opłaca. Nie sprawdziłem, bo trochę to dla mnie za dużo kasy.
Ja płącę firmie SEO i trudno mi dokładnie powiedzieć czy się opłaca. Płacę miesięcznie 900zł i jestem w pierwszej 20stce czyli całkiem dobrze. Niestety trochę czuję się jak zakładnik, bo nie wiem co się stanie jak przestanę płacić. Spadnę niżej?
Niestety, jeśli Twoja strona przestanie byc pozycjonowana to spadek jest nieunikniony Na tym bazują takie firmy, uzależniają cie od siebie, a potem kaska leci. Trzeba się samemu zainteresować tematet i zacząć się pozycjonować samemu
No jasne, tylko to nie takie proste jak ci sie wydaje. To umiejętności prawie z pogranicza czarnej magii Jakieś linki, trzeba dużo czasu poświęcić na te prace, a takie firmy maja zaplecze.
No a favore pozycjonuje wszystkie oferty, więc nie ma się czym przejmować Tam mają najlepszych specjalistów od SEO, więc ja jestem spokojny. Wykonuję swoja robotę, a promocję swojej firmy zostawiam pracownikom favore.
Chyba specom znalezionym na Favore? Pozycjonowanie to nie jest tania rzecz i należy unikać ofert 50 zł. Kolega pozycjonował kiedyś stronę i wydał na to ok. 2000 zł. Nie jest to aż tak dużo, zważywszy że po kilku słowach kluczowych jego strona była na 1 lub 2 miejscu w wynikach wyszukiwana. Można samemu próbować pozycjonowane, ale na to trzeba mieć czas, trochę wiedzy i dużo cierpliwości.
strona to podstawa! To tak, jakbys nie mial siedziby swojej firmy. Internet jest kluczowe jesli chodzi o wyszukiwanie ofert, porownywanie ich, sprawdzanie opinii. Zacznij od strony, potem - pozycjonowanie, jakas minikampania bannerowa, marketing szeptany, moze rozsylanie ofert do firm, z ktorymi moglbys wspolpracowac. Do tego jest wiele innych rozwiazn ktore wspomagaja funkcjonowanie w sieci i sledzenie branzy/konkurencji jak chociazby monitoringu internetu (firma erudito to oferuje). Warto!