Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Reklama małej firmy w internecie, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Reklama małej firmy w internecie

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 4 5 6 7 8 9 z 9  
  • KRYZAK 15 wrz 2011, 10:21
    SWOJEJ FIRMIE ZROBILEM WIZYTOWKI NA SERWISACH ROZNYCH. EFEKT JEST BLYSKAWICZNY. LUDZIE SZUKAJA CZESCIEJ W INTERNECIE A NIE W GAZETACH LOKALNYCH CZY COS.
  • wojtex 21 wrz 2011, 12:56
    W sumie firmy nie mam ale często korzystam z takich rzeczy. Najczęściej chyba z firmin.pl. Wiadomo jak można sobie poczytać komentarze tych którzy korzystali wcześniej z usług to można lepiej wybrać. Łatwiej się nie naciąć na obibików czy oszustów.
  • Fin 26 wrz 2011, 13:04
    Załóżcie stronę internetową i oddajcie ja firmie reklamowej , która zajmuje się pozycjonowaniem stron.Teraz dwaj Polacy zwyciężyli Google Online Marketing Challenge w międzynarodowym konkursie w tej branży zostali mistrzami Europy.Wypromowali małą firmę za 200 dolarów w ciągu 3 tygodni.
  • wojtex 27 wrz 2011, 14:46
    Wiadomo, że można fajne rzeczy wymyśleć, ale trafić na takich geniuszy to chyba nie jest prosto. uśmiech Miałem na myśli taką najprostszą i najtańsza opcje, a w przypadku usług bardzo skuteczną, bo z łatwością na takich portalach jak firmin możesz przejrzeć konkurencję i wybrać najlepszą firmę. Skakanie po stronach bywa męczące no i trudno znaleźć same firmy z twojej okolicy.
  • UV-Druk 9 mar 2012, 11:07
    Promuj swoje produkty lub usługi na darmowych portalach ogłoszeniowych na których jest duży ruch.. favore, olx, tablica itd zamieść różne warianty ogłoszeń w wielu miejscach w sieci i napwno z czasem z niektórych ogłoszeń będziesz ściągał klientów.
    Budżet - 0zł, Wymagania - trochę pracy uśmiech

• truskawka 22 mar 2012, 22:38
    Dobrze gdybyście mieli własną stronę. Skoro firma nie jest duża,to i strona nie musi być bardzo rozbudowana. A co za tym idzie nie będzie droga. Jeśli będziecie potrzebaować solidnej firmy,która wykona dla Was stronę, skontaktujcie się z strony www szczecin. Ja jestem zadowolona z ich usług,a mają sporo do zaoferowania.
  • samuraj 1 kwi 2012, 15:55
    fakt najlepiej działania promocyjne do tworzenia strony poprzez kampanie w sieci zlecać profesjonalistom. ja ze swej strony mogę ci polecić Advanced Art, firma ze sporym doświadczeniem, pracują tam sami zapaleńcy, którzy znają się na rzeczy, a do tego są w miarę tani.
  • VictoriaB 23 kwi 2012, 13:39     (ostatnio zmieniony przez autora 23 kwi 2012, 13:39, w całości zmieniany 1 raz)
    teraz internet to podstawa w reklamie, sama szukam usług przez internet, dopiero jesli tam nie najdę (a coraz rzadziej się to zdarza) to szukam w gazetach na przykład. A na początek może warto swoją firmę dodać do internetowych spisów firm, to się nazwa katalog firm, coraz więcej jest ich w sieci, mysle, że warto poświecić kilka chwil by nasz firma się w takim spisie znalazła.
  • 24 kwi 2012, 16:02
    Polecam reklamę w mediach społecznościowych
  • marek100 25 kwi 2012, 8:26
    facebook, twitter etc. niedoceniane formy promocji, które dają możliwość stałego kontaktu z klientami oraz dotarcia do szerokiej grupy klientów.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum