-
Najwyższa kara za znieważenie jest w Tadżykistanie. Jest to dożywocie, więc u nas jest sielankowe życie za taki występek.
Skoro za pomocą tej strony obrażano prezydenta, to kiedy ABW zajmie się takim Majewskim i jego show.
Tak to dopiero robi się z prezydenta jakiegoś kretyna i jak dotąd nie zainteresował się tym nikt.
-
-
bo z telewizją się nie zaczyna. To media ciebie kreują i to one sprawują rzeczywistą kontrolę.
Każdy polityk przegra jeśli media zmówią się i przedstawią kogoś w złym świetle. Pewnie dlatego Majewski
jest bezkarny i taki Wojewódzki też.
-
Przed wyborami tę sprawę PiS to będzie wyciągało do znudzenia. Fakt, że to wszystko dziwne i daje do myślenia ale robienie z igły widły też niczemu nie służy.
-
A co na to prezydent, to on powinien być najbardziej zainteresowany sprawą, to jego obrażono.
A być może go nie obrażono i dlatego nie zabiera głosu.
Jeśli ABW zajmuje się takimi sprawami, to przepraszam, kto goni bandziorów?
-
Sprawa jest na pewno rozwojowa. na razie mało wiadomo i oprócz afery i burzy politycznej brak większych szczegółów.
Ciekawe ile by kosztowała reklama na tej stronie gdyby była w sieci?
Też o tej stronce nie słyszałem, ale widać sławnym stała się dopiero po zejściu.
-
-
Ale w ogóle w czym problem. Poprzedniego prezydenta tak wyśmiewano, że naprawdę choć za nim nie przepadałem, to żal mi go było.
Starał się być patriotą, to za jego sprawą otwarto Muzeum Powstania Warszawskiego, które nie pozwoli zapomnieć o naszej waleczności i poświęceniu.
TVN i Majewski też nie byli wporzo, a po jego śmierci nagle okazało się, że w archiwum jednak mają zdjęcia Kaczyńskiego jako zupełnie nieznaną osobę, a nie jakiegoś małego kartofla.
A teraz prezydent-nieuk ma być obrażany, czym?
-
A ja wam powiem, że z tego będzie większa afera niż każdy sądzi.
Tu nawet nie chodzi i obrażę prezydenta, tylko o to, że to ABW się tym zajęło. To daje sporo do myślenia, bo wracają najgorsze czasy stalinowskiego reżimu.
Kiedy ktoś popelnia wykroczenie to powinien za to odpowiedzieć, ale nie żeby zajmowały się agenci.
Pijak rowerzysta stwarza większe zagrożenie dla bezpieczeństwa niż jakiś tam wpis na nikomu nieznanej stronie.
-
Sikorski, ten minister spraw zagranicznych też walczy ze wpisami pod swoim adresem. Ale te wpisy rzeczywiście są obrzydliwe, bo jeszcze dotyczą jego żony i całej rodziny, a nie tylko działalności politycznej.
-
No i tak się złożyło, że dwie czy trzy witryny zamknęły w ogóle możliwość komentowania.
To dziwne, bo najwięcej brudu jest na gazecie.pl, o2.pl i podobnych.
Wyzwiska, obrażanie, a nawet proszenie o klucze aktywacyjne do programów. Tam są moderatorzy, ale nikt sobie nic z tego nie robi.
-
Do czasu, kiedy ktoś złoży zawiadomienie. Moder ma za zadanie usuwanie treści niezgodnych z prawem i regulaminem.