Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Laptop z matrycą HD czy Full HD, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Laptop z matrycą HD czy Full HD

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • waloria 18 wrz 2013, 14:58
    Jakbym miał wybierać to oczywiście full HD. Zrobiłem błąd i wybrałem hd i teraz sobie pluję w brodę.
  • blue-green 19 wrz 2013, 20:06
    Przed decyzja o zakupie czy z HD czy z Full HD - warto zerknąć na często aktualizowany [url=http://]Ranking laptopów[/url] Czytelny i przejrzysty ranking według kategorii cenowych , bądź też zastosowań.
  • tony_hawk 24 wrz 2013, 16:10
    Full HD, technologia rozwija sie tak szybko ze nie ma co sie cofacuśmiech
  • sakuraja 1 paź 2013, 10:20
    A ja jednak bym się zdecydował na laptop z matrycą HD. Nie ma sensu tracić dodatkowy pieniędzy na takiego laptopa, to ma być narzędzie do pracy, więc po co nam Full HD. Lepiej już kupić sobie laptop HD, kupić TV Full HD, kabel HDMI i podłączać sobie laptopa do TV uśmiech To chyba jest najlepsze rozwiązanie uśmiech
  • 4 paź 2013, 7:54
    Jest jedna różnica, być może dla kogoś przydatna, pomiędzy HD a Full HD w laptopie. Ktoś już napisał, że będą mniejsze ikonki i zbliżył się do tego co chcę powiedzieć. Jeśli ktoś używa jakichś specjalistycznych aplikacji i potrzebuje upchać na ekranie jak najwięcej szczegółów to matryca Full HD sprawdzi się lepiej niż HD. Po prostu będziemy widzieć większy obszar i np. nie będziemy musieli przewijać paska w oknie.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum