Dla dziadków zawsze świetnym pomysłem są rzeczy przy których można wspominać. Ja w zeszłym roku wymyśłiłam drzewo genealogiczne. Musiałam tylko zdobyć zdjęcia przodków i efekt był prześwietny
Ja już mam wypatrzony prezent dla mojej babci. Taki komplet wydaje mi się dla niej idealny: Bardzo ładnie wygląda, a do tego jest po prostu praktyczny, także mam nadzieję, że babcia się z niego ucieszy.
Ja też dla moich dziadków wezmę coś takiego. Tylko, że moja babcia jak pojadę zawsze ma przygotowane coś smacznego, to tak myślę żeby kupic jakieś kuchenne przybory, a ponieważ pieką zwłaszcza ciast tak, że pewnie mają zapewnione dobre formy do pieczenia ciasta
Ja pomyślałam o czymś takim - moja babcię często bolą nogi, a taki masażer na pewno by jej się przydał.m Cena przystępna, więc myślę, ze warto zainwestować.
Zawsze można zrobić wspólny prezent dla babci i dziadka i kupić im masażer do pleców. Tutaj jest całkiem dobry i niedrogi: Dziadkowie na pewno będą zadowoleni, że myśli się o ich wypoczynku i relaksie
Dla dziadka wymyśliłam, że kupię krawat. Tylko zastanawiam się właśnie czy kupić taki normalny, zwykły czy może krawat z logo euro2012 w narodowych barwach ? Dziadek jest fanem piłki, tylko pytanie czy będzie taki krawat nosił ?