Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jaki prezent na dzień babci i dziadka?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent na dzień babci i dziadka?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Pocztufka 16 sty 2012, 14:46
    U mnie jak co roku wysyłamy kartki bo choć do dziadków nie jest daleko to miło widzieć jaką radość sprawia im taka kartka. Niby tradycyjna, ale unowocześniona przez nas. Ja swoje co roku projektuje za pomocą portalu www.pocztufka.pl. Wybieram aby zaprojektować swoją kartkę i wrzucam tam zdjęcia moje i brata, często jakieś śmieszne, ale co roku inne; jakiś wierszyk się dokłada i tyle. Potem opłata i resztą zajmuje się portal tzn. drukuje i wysyła kartkę w pięknej kopercie. Nie muszę stać w kolejce na poczcie, za czym szczerze nie przepadam. Także moje drogie Panie, można wysłać symboliczną kartkę ze zdjęciem wnusia bądź wnusi i zapewniam,że dziadkom się to spodoba na pewno! uśmiech
  • fikir 17 sty 2012, 12:04
    Dla Tych, którzy nie mają dalej pomysłu - ostatnia szansa, żeby zamówić prezent dla Babci i Dziadka!
    Pierwsze 2 osoby, które złożą zamówienie na pomysł na prezent dla Babci lub Dziadka podając kod promocyjny: 49G7H5 dostaną 35% zniżki! Dodatkowo gwarantujemy bardzo szybką realizację w ciągu 24h!uśmiech
    Nie zwlekaj! Zapraszamy do Fabryki Pomysłów FIKIR!
  • konto_usuniete_287628 17 sty 2012, 13:41
    Ja proponuję kosze upominkowe z tradycyjnymi, ekologicznymi i ręcznie wytwarzanymi produktami. Prezent wyjątkowy i przede wszystkim zdrowy, a przecież tego najbardziej życzymy naszym kochanym babciom i dziadkom.uśmiech
  • m_jak_masaz 17 sty 2012, 13:42
    Proponuję masaż na dzień babci. Kupon podarunkowy można kupić w gabinecie masażu
  • Favoritka87 18 sty 2012, 15:41
    ja uważam, że jednym z najlepszych prezentów dla babci i dla dziadka, jest masażer do stóp, nie jest to oklepany prezent, jest praktyczny i co wazne na pewno spodoba się starszym osobom , tutaj znalazłam w dobrej cenie
  • czarnuszka 19 sty 2012, 9:21
    Uważam, że najlepszym prezentem będzie już nasza obecność, ale faktycznie coś zrobione własnoręcznie będzie docenione przez naszych dziadków i babcie
  • tetete 19 sty 2012, 12:21
    A może dla dziadków coś wyjątkowego i nietypowego? Myślę, że ciekawym (i pożytecznym!) prezentem dla babci i dziadka może byc wysłanie ich do ... spa !wielki uśmiech Primavera Spa ma bardzo ciekawą ofertę na Dzień Babci i Dziadka, myślę, że moi byliby mi wdzięczni za taki wyjazd, odpoczęliby, zwłaszcza, że jest tam w programie sporo leczniczych zabiegów.
  • Favoritka87 16 mar 2012, 11:19
    ja uważam, że fajnie jest też podarować babci lub dziadkowi coś nowoczesnego, np telefon dla seniorów, każda babcia lubi być na bieżąco i przede wszstkim lubią być w kontakcie z bliskimi, a to jest tutaj najważniejsze, te telefony mają duży wyświetlacz, duże litery i są w całkiem dobrej cenie
  • 6 kwi 2012, 14:17
    Ja właśnie szukam prezentu dla dziadka na urodziny, ale też uważam, że coś nowoczesnego. Dziadkowie kupili zestaw kina domowego, więc myślę, że może dziadka ucieszą Westerny DvD Sklep internetowy przyjdzie mi z pomocą. Niektórzy starsi ludzie są naprawdę nowocześni. Moim mają komórki i piszą nawet smsy uśmiech
  • 24 maj 2012, 12:50
    Ja swojej babci sprezentowałam eleganckie koszule nocne. Starsi ludzie przyzwyczają się do swoich ubran i rzadko kupują nowe. Wygodna koszula nocna czy halka to według mnie udany prezent.
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum