Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jaki prezent na dzień babci i dziadka?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent na dzień babci i dziadka?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Melvena 5 cze 2012, 12:49
    Koszula nocna dla babci? Nieeeeeee, jakoś tak dziwnie mi się kojarzy taki prezent...
  • mmichala 10 lip 2012, 9:52
    Ja ostatnio podarowałem dziadkom takie magnesy na lodówkę ze zdjęciami rodzinki. Niesamowicie się z nich ucieszyli. Powiesili sobie magnesy na lodówce, dzięki czemu mają swoich bliskich przy sobie. Prezent jeden z bardziej trafionych. Ponadto magnesy na lodówkę nie kosztują majątku, a b. fajny prezent uśmiech
  • faworytowy 2 sie 2012, 8:43
    Dziadkowie mają to do siebie,że nic im nie potrzeba / przynajmniej tam sami mówią/,ale że to starsi ludzi pewnie ucieszą się z każdego prezentu, bo nie chodzi o niego samego, tylko o to,że pamięta się o nich. Ważna jest pamięć,nie sam prezent. uśmiech
  • heterotis 4 sty 2013, 11:35
    Ja dla mojej babci i dziadka kupiłam ramkę cyfrową. Wydaje mi się że będą zadowoleni. Wrzucę na nią foty całej rodzinki i będą im mikaćuśmiech Zaoszczędziłam 25zł bo weszłam na taka stronkę a tam są kupony i kody promocyjne. Sprawdźcie sobie, może znajdziecie coś dla siebie. Sprawdziłam i szczerze polecam.
  • Karmelitka 4 sty 2013, 12:19
    Słyszałam o tej stronce fajna sprawa. Dla babci np. może być jakaś biżuteria . W Ohso mają 30% taniej są tam piękne broszki dla babci, a dla dziadka może być coś z empiku -książka w ulubionym temacie lub płyta
  • gieniastus 4 sty 2013, 16:18
    ja to standard jakieś kosmetyki albo coś praktycznego do domu, talerze itp
  • zylek 15 sty 2013, 13:39
    Jeśli macie i babcię, i dziadka to dobrym pomysłem będzie coś takiego Na emeryturze raczej na takie atrakcje niestety pozwolić sobie nie mogą, więc na pewno z takiego pomysłu będą zadowoleni. Z drugiej strony - to wy znacie swoich dziadków najlepiej.
  • sonique321 15 sty 2013, 14:37     (ostatnio zmieniony przez autora 17 sty 2013, 15:22, w całości zmieniany 1 raz)
    A moi dziadkowie to postępowi ludzie. uśmiech Dziadek śmiga na internecie i przyrządza sushi, a babcia jeździ ze znajomymi na weekendowe wypady to tu, to tam. W związku z tym dziadkowi planuje kupić patelnie gilową z wyprzedaży, żeby sobie poeksperymentował, a babci porządną torbę podróżną. Żeby tego było mało wkrótce obchodzą 40 rocznice ślubu więc fundujemy im z rodzinką wypad na narty do Korbielowa. Akurat będą mieli blisko do swoich słowackich znajomych, których dziadek poznał wieki temu na delegacji. Już sie nie moge doczekać ich minuśmiech
  • Swojezdanie 16 sty 2013, 11:54     (ostatnio zmieniony przez autora 16 sty 2013, 11:54, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie została już niestety tylko jedna babcia, narzeczonemu tak samo. Obie dostaną na pewno ręcznie robione kartki, które wykonuję sama ;-) a oprócz tego jedna babcia dostanie bombonierkę, bo uwielbia słodycze, a druga dostanie..hmmm...no właśnie, tu mam problem, bo akurat moja babcia jest taka, że już nic Jej nie potrzeba, wszystkiego ma nawet po kilka sztuk, słodyczy jeść nie może i nie wiadomo, co Jej podarować smutny
  • zylek 16 sty 2013, 13:28
    Jeśli dziadkowie lubią wrażenia, to warto pomyśleć również nad czymś takim Oczywiście do tego dziadkowie muszą być sprawni - przygoda nieziemska, tym bardziej w tak dojrzałym wieku ;-)
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum