ragazza napisał:Myślę, że podstawą w chudnięciu jest ograniczenie jedzenia i dużo ruchu, uprawianie sportów. Czy jakieś suplementy pomogą zrzucić zbędne kilogramy, jakoś nie chce mi się w to wierzyć ale może dlatego że sama nigdy czegoś takiego nie zażywałam.mylicie sie dziewczyny , to nie jest w ogole suplement diety. Przecież to jest środek spożywczy, a to duża róznica. Można go jeść jako jedyny pokarm ,bo to jest zblilansowana dieta (czyli zawierajaca wszytskie składniki potrzebne do życia). Można na jego bazie przygotowywać też posiłki i są one mniej kaloryczne. Całkiem fajna sparwa. Dołączona jest książeczka z przepisami !
Aquarella napisał:Nie znam tego środka, ale mogę polecić błonnik z ananasem.błonnik z ananasem to zupełnie inny produkt , to jakby porównywać jakąś markę samochodu do jakiejś marki roweru! porównujmy rower do roweru. link 14 a Vital to dieta nieskokaloryczna- danie niskokaloryczne, którym można się żywić, a ten produkt to suplement diety (uzupełnienie diety, a nie jedyny pokarm).