Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Czy warto kupić buty EMU?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy warto kupić buty EMU?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • casia1980 5 sty 2011, 0:31
    Emu sa bardzo fajne i warte swojej ceny. Mogą się podobać lub nie, to kwestia gustu. Ale niezaprzeczalnie są bardoz komfortowe, ciepłe w zimie, przewiewne latem (może w najgorsze upały bym ich nie zakładała, ale jak jest 25 stopni to ok) a ponadto lekkie i wygodne (te laski co chodza jak kaczki to może maja za duże buty czy cośprzymrużenie oka ) Tylko uwaga: nie sa to nieprzemakalne buty, więc na chlapę się nie nadają. Za to jak jest sucho - jesienią, wiosną - fantastyczne!
  • franusia 5 sty 2011, 1:54
    Dokładnie, ja swoje emu też kocham, ale na deszcz się nie nadająskrzywienie Za to jak jest mróz i śnieg - prosze bardzo, a w nóżki cieplutko, że miodziouśmiech
  • Iolla007 5 sty 2011, 9:36
    Też mam i bardzo polecam. Jeśli chodzi o czyszczenie to można też użyćsody oczyszczonej zamiast skrobii.
  • Eli2010 5 sty 2011, 11:29
    A mnie się nie podobają. Uważam, że są pokraczne, nie da się w tych butach wygladać kobieco. Wolę jakieś zgrabniejsze kozaki, od razu inaczej się chodzi, a nie takie plaskacze. Po za tym podejrzewam, ze takie płaskie podeszwy sa po prsotu niezdrowe!
  • Stinaa 5 sty 2011, 12:44
    Można mieć i eleganckie kozaczki na obcasie, i emu, jedno drugiemu nie przeszkadza - to raz. Po drugie osobiście noszę podróby z Deichmanna za 100zł i tez jestem bardzo zadowolonauśmiech Pewnie nie mozna w nich chodzić latem, bo z pewnością nie sa to merynosy, ale mam to w nosie, bo latem chodzę w sandałach i klapkach. Ważne, że też w nich bardzo ciepło i moze nie sa całkowicie nieprzemakalne, ale już niejedno zniosły tej zimy i jakos się trzymająuśmiech Może delikatnie przemokły, ale jak była odwilż to pokazcie mi buty, które nie przemakają (oprócz kaloszy) Ogólnie sprawują się swietnie! Na spacery z dzieckiem wprost idealneuśmiech
  • D3niCle0 5 sty 2011, 13:00
    To chyba mamy takie same butkiuśmiech Moje wymieniłam, bo pierwszy egzemplarz rozkleił się po tygodniu. Ale widocznie miał feler, bo te drugie sa ok, jestem bardzo zadowolona. Nie są to oczywiście buty do eleganckiego płaszcza, ale do kurtki na co dzień są świetne. Dlatego moim zdaniem nie ma sensu wydawać kilka razy więcej dla metki emu.
  • franusia 5 sty 2011, 13:46
    Nie chodzi o metkę, ale o jakość! może i da sie znaleźć udane podróbki, ale na pewno nie jest to to samo. Emu są z naturalnej skóry, są super przewiewne i zdrowe, a te za 100zł to nie moze być nic innego jak sztuczne tworzywo. To jest dla mnie ogromna różnica. Poza tym te tanie "zamienniki" nie przetrwają pewnie dłużej niż sezon, a ja mam moje emu od 4 lat i ciągle bardzo dobrze mi służą! A zaznaczam, że chodze w nich zimą (kiedy jest sucho), wiosna i jesienią. Latem nie próbowałam...
  • Solniczka84 5 sty 2011, 17:33
    No własnie czyli trzeba sie po prostu nastawić, że jak jest deszcz i chlapa to mieć inne buty, za to te można nosić teoretycznie przez cały rok... hm to chyba się opłacauśmiech
  • nouv88 5 sty 2011, 20:06
    Matko te buty wyglądaja jak walonki ze wsi... poza tym chyba już niemodneuśmiech
  • Solniczka84 5 sty 2011, 20:48
    modne czy niemodne to dla mnie żaden argument, z podobaniem rzecz gustu, dla mnie wygladaja super, najbardziej podobaja mi się do dżinsów i koszulki albo długiego swetra i jak widzę laski tak ubrane to właśnie moim zdaniem to wygląda bardzo sexyuśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum