Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak schudnąć szybko i zdrowo, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak schudnąć szybko i zdrowo

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • tyrion 10 sie 2015, 19:34
    Zabiegi kosmetyczne na pewno się przydadzą, szczególnie, jeśli musimy tego ciałka zrzucić nieco więcej. No i sport też może ujędrnić skórę. Nikt w końcu nie chciałby mieć jej nadmiaru na smukłym ciele, a tak się dzieje, gdy chcemy zrzucać to szybko. Dlatego moim zdaniem najlepiej robić to pod kontrolą dietetyka. Sam się odchudzałem jakiś czas temu. Chodziłem wówczas do pani Bugaj, która przyjmuje w Warszawie, w tej placówce: http://psychoterapia-kielczyk.pl/
    Chudłem około 1 kg na tydzień, czasem mniej, ale trzymałem dietę dopóki nie schudłem do normalnego rozmiaru, a potem stopniowo z niej wychodziłem, dzięki czemu nie było żadnego jojo. Może nie było to szybko, ale na pewno zdrowo i do tego, co ważniejsze, skutecznie.
  • monika_ko 23 sie 2015, 16:54
    no dziewczyny, nie dajcie sobie wmówić, że ją jakieś koktajle, tabletki mogą wam pomóc zrzucć parę kilkgramów w miesiąc. najlepiej się ruszać, zacznijscie biegać, ograniczcie jedzenie. Nie wolno się nagle z dni na dzień głodzić. Zaczniejcie zapisywać co jecie dnień po dniu, analizujcie i starajcie się ograniczyć rzeczy tłuste i ilośc spożywanych posiłków. Zastępujcie to częstotoliwością. Małymi kroczkami, a jak chcecie pić jakieś rzeczy to wybierajcie herbaty które wam pomogą w trawieniu a nie zaczną przeczyszczać... Jap iję od dłuższego czasu naparry od bifix.
    [/url]. ale proszę nie dajcie się zwariować tym co jak papaka podaje wam telewizja przymrużenie oka
  • luna634 28 sie 2015, 19:37     (ostatnio zmieniony przez autora 8 wrz 2015, 14:48, w całości zmieniany 1 raz)

.
  • aniolek_diabelek 17 wrz 2015, 11:42
    ja chodzę do dietetyka bo mam w organizmie dużo wody z którą nie mogłam sobie poradzić i dzięki temu w ciągu miesiące schudłam już 7 kilo wielki uśmiech
  • Lozo32 19 wrz 2015, 13:21
    Odchudzać trzeba sie przede wszytskim z głową. Należy wiedzieć na co można sobie pozwolić a na co nie. Wydaje mi się że podczas odchudzania warto zastosować jakieś tabletki odchudzające. Ciekawym składnikiem jest piperyna. Czytałam o jej właściwościach. Jest świetna.
  • mikola 2 lis 2015, 0:59     (ostatnio zmieniony przez autora 2 lis 2015, 1:00, w całości zmieniany 1 raz)
    Nie lepiej zmienić nawyki żywieniowe i regularnie ćwiczyć? ja nie zdecydowałabym się na zażywanie tabletek odchudzających, nie wierze w ich skuteczność, żeby schudnąć trzeba włożyć więcej wysiłku. Warto zapisać się na siłownię albo zainwestować w sprzęt do ćwiczeń.
  • Karolcia100 22 lis 2015, 17:04
    Uważam, że lepiej jest rozsądnie i zdrowo się odżywiać oraz trochę ruszać, niż łykać tabletki.. na każdą osobę mogą podziałać inaczej, to zależy też od organizmu. Warto jeść 5 niewielkich posiłków dziennie co 3 godziny. Jako przekąska dobre są owoce sezonowe, maliny,truskawki, jagody. Warto dodawać je do jogurtu naturalnego, do owsianki. Wtedy smak będzie znacznie lepszy, a mała ilość kalorii zachowana uśmiech
  • paulinkaaa2 30 lis 2015, 10:08
    Myślicie, że warto wspomagać się jakimiś suplementami? Czy korzystaliście z takich?
  • Meggi85 30 lis 2015, 18:22
    Suplementy są dobre jako pomoc a nie zamiast diety i ruchu. Kiedys chyba już podawałam to na przykładzie diety Cambridge. Stosuje się dietę, wprowadza ruch i daje suplementy. Wtedy całość jest sensowna i pomaga chudnąc.
  • Edzia111 3 gru 2015, 11:50
    Hej jeśli chodzi o odchudzanie to faktycznie jest to temat, z którym trzeba sie obyć. Naprawde najważniejsze jest zdrowe odzywianie i odpowiedni styl życia. Gneralnie ważne jest samodyscyplina i samozaparcie.Oto kila składników , których potrzebuje nasz organizm aby wszystko było ok http://beactive.pl/zdrowie/jakich-skladnikow-odzywczych-potrzebuje-twoj-organizm i żeby dieta była udana.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum