jarzebina napisał:Od samej diety? Czy korzystałas z ich zabiegów? Widziałam, ze tez mają je w ofercie.Byłam tylko na samej diecie. A jakie są w Cambridge zabiegi?
jarek7 napisał:Ćwiczenia to podstawa, bez tego nie będzie aż tak dużego efektu, moim problemem zawsze było podjadanie wieczorami, albo chipsów albo jakiś ciastek, bo niestety w domu zawsze się coś dąło znaleźć , żona mnie namówiła na picie herbaty slim plus i po niej mi się tak nie chce jeśc słodyczy, apetyt tez mam mniejszy i przez to szybciej kg lecą, bo też staram się ćwiczyć.Też te herbatki popijam, fajna jest też super slim, po niej się czuję jak po kawie bo yerba mate dodaje energii
Meggi85 napisał:Byłam tylko na samej diecie. A jakie są w Cambridge zabiegi?Wiem, że na pewno są masaże i zabiegi prowadzone są przez konsultantów Cambridge. Wielu z nich ma różne specjalizacje poza dietetyką.
zataraa2 napisał:Ale o które herbatki konkretnie Wam chodzi? Te z big active? Ja też piję 4xSuperSlim, dzisiaj wypróbowałam ją w wersji mrożonej, bo taki koszmarny upałjarek7 napisał:Ćwiczenia to podstawa, bez tego nie będzie aż tak dużego efektu, moim problemem zawsze było podjadanie wieczorami, albo chipsów albo jakiś ciastek, bo niestety w domu zawsze się coś dąło znaleźć , żona mnie namówiła na picie herbaty slim plus i po niej mi się tak nie chce jeśc słodyczy, apetyt tez mam mniejszy i przez to szybciej kg lecą, bo też staram się ćwiczyć.Też te herbatki popijam, fajna jest też super slim, po niej się czuję jak po kawie bo yerba mate dodaje energii