Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak schudnąć szybko i zdrowo, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak schudnąć szybko i zdrowo

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Masa 13 lut 2016, 13:59
    Bo szybkie chudnięcie nie jest zdrowe, wówczas waga lubi szybciej wracać, i przybywa jej nawet dwukrotnie. Optymalne chudnięcie to właśnie tak 5 kilogramów na miesiąc. Generalnie to w takim tempie traci się masę na diecie cambridge.
  • jarzebina 14 lut 2016, 19:56
    Na początku leci szybciej, później wolniej, ale faktycznie taka średnia mniej więcej wychodzi.
  • Masa 4 mar 2016, 12:41
    Bo takie tempo jest dla organizmu najlepsze, z tego co sam zauważyłem. Natomiast inaczej jest gdy człowiek traci wagę w dosyć szybkim tempie, wtedy waga lubi wracać, nie zawsze, ale w większości przypadków tak się dzieje.
  • Ogryzka 22 mar 2016, 16:31
    Meggi85 napisał:Tak, mozna o ludziach którzy osiągneli takie wyniki przeczytac na stronie tej diety http://dieta-cambridge.pl/klub.html
    Faktycznie. Nie wiedziałam, że to aż takie osiągniecia można miec na tej Cambridge. Moje znajome zazwyczaj potrzebowały zrzucić jakies 5-10kg. Ale dobrze wiedziec, że przy tak dużej ilości kg tez jest jak się ratować i zawalczyć o swoje zdrowie.
  • portalka 23 mar 2016, 9:26
    próbowałaś głodówek? Przecież elementarna wiedza o odchudzaniu już na samym początku mówi że głodówka powoduje tylko szybki spadek wody i odkładanie tłuszczy.Czyli w efekcie na początku myślimy że chudniemy a potem nagle wszystko stoi bo woda odeszła a tłuszcz pozostał. Ja polecam zdrowe jedzenie ruch i suplement therm line fast z Sinetrolem, taki zestaw mi pomógł w odchudzaniu
  • Masa 24 mar 2016, 16:43
    Z suplementami to jest tak(wiem z własnego doświadczenia), że suplement suplementowi nie równy. Teraz jak schudłem to buduję mięśnie, żeby dobrze wyglądać więc trochę w temacie jestem i wiem, że spalacze tłuszczu są dobre gdy ktoś zrobił "masę" i ma zamiar zrobić "rzeźbę" - to taki żargon ze świata kulturystyki. Ale to tylko z mojego punktu widzenia, wiem, ze tutaj zdania są podzielone. Natomiast jeśli chodzi o typowe odchudzanie to najlepszym rozwiązaniem jest po prostu dobra dieta. Sam z resztą po takiej jestem, na diecie cambridge na prawdę dużo zrzuciłem, teraz nie tylko trenuję siłowo, ale zmieniłem także o 180 stopni wcześniejsze nawyki żywieniowe, na diecie nauczyłem się po prostu od nowa odżywiać, teraz już nie wrzucam w siebie śmieciowego jedzenia. Dobra dieta zmienia nie tylko wygląd, ale również myślenie przymrużenie oka
  • Alenochka 1 kwi 2016, 14:25
    Małe porcje i dużo wody. trzeba też wychodzić na basen
  • Bonobo 5 kwi 2016, 18:30
    Dla mnie dieta to optymalne, zdrowe jedzenie i ruch fizyczny uśmiech Ale nie zawsze można ćwiczyć na samym początku.
  • b_mike 7 kwi 2016, 0:12
    Dokładnie - to temat rzeka. Nie ma czegoś takiego jak dieta cud i szkoda, że tak mało osób to rozumie!
  • Masa 7 kwi 2016, 20:57
    Powiem więcej, nigdy nie było czegoś takiego jak dieta cud. Z resztą pisałem wyżej jak wygląda dieta z prawdziwego zdarzenia wypowiadając się o diecie Cambridge.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum