bamboszek napisał:Ja używam pianki Fructis - bardzo ładnie pachnie i naprawdę działa Do tego lakier tej samej firmy i jestem zadowolonaCo do pianki Fructis to rzeczywiście ładnie pachnie takim zielonym jabłuszkiem, a wiadomo, że zapach długo utrzymuje się na włosach. Tylko nie polecam tej najmocniejszej (nie pamiętam nr, ale najwyższy i nazwa jest na czarno). Kiedyś użyłam i niestety skleiło mi włosy...
zatroskana napisał:Ja używam pianki i lakierów firmy Taft, kupuję zawsze sprowadzane z Niemiec, albo proszę kogoś znajomego, jak tam jedzie, żeby mi przywiózł. Jak macie okazję, to na prawdę zachęcam, bo kosmetyki z Niemiec są o wiele lepsze niż te na rynku polskim, mimo, że to ta sama firma...Zgadzam się, producencie wypuszczają na zachodnie rynki o wiele lepsze produkty pod tą samą nazwą... Też staram się kupować chemię i kosmetyki w Niemczech, zwłaszcza że cenowo wychodzi podobnie jak w Polsce, a czasem nawet można znaleźć fajne promocje i jest taniej.
anka70 napisał:Dziewczyny, a nikt nie wspomni o papilotachDaj spokój, kto używa papilotów, od kiedy są termoloki