mscislaw
14 sty 2015, 13:49 (ostatnio zmieniony przez autora 1 mar 2015, 17:35, w całości zmieniany 1 raz)
MartynKa79 napisał:A co to za infolinia? Możesz powiedzieć coś więcej albo podać namiar? Moja mama pali ponad paczkę dziennie i każda próba rzucenia kończyła się do tej pory fiaskiem... Ostatnio zmotywowałam ją, że jak by odkładała to co przepala, to w 3 miesiące odłoży na prawo jazdy, o którym marzy od zawsze... Myślę, że wsparcie - takie profesjonalne - bardzo by ją podbudowało.
Tylko,że nasz organizm sam potrzebuje nikotyny. Jest to niej przyzwyczajony, woła o nią.Tak więc nie wiem czy taka infolinia będzie korzystna. Jeśli czujesz,ze po prostu musisz zapalić to zapalisz i żadne gadanie,że nie Ci po prostu nie pomoże...
Sam w ostatnim czasie staram się rzucać palenie. Palę już od prawie 10 lat ale muszę przyznać,że obecnie jestem na dobrej drodze. Skusiłem się na epapierosa i powiem Wam,żę bardzo pomaga . Głód jest mniejszy no i czujesz się lepiej .Ma się mniejszą zadyszkę, cera również wygląda spoko. Zamawiam tutaj: http://www.wapershop.pl/