-
Ja zawsze polecam Neutrogenę, rewelacyjnie działa na dłonie
-
-
A dobry krem dla dziecka? Jak wracamy z basenu to przy paznokciach i na opuszkach ma bardzo suchą, pomarszczoną skórę.
-
Pomyślałam, że podrzucę moje najnowsze odkrycie http://www.garnier.pl/cialo/piekno/potrzeby/krem-do-rak Akurat dzisiaj kupiłam sobie krem z Garniera i od razu przyniósł mi ulgę.
-
Już trzeci rok stosuję Oeparol Balance. Dobrze nawilża skórę, pozostawia ją jędrną. Dobrze się wchłania i ma przyjemny zapach.
-
Też go stosuję, szczególnie zimą, bo wtedy najbardziej przesusza mi się skóra. Jest niedrogi i skuteczny.
-
-
ja oprócz normalnego kremu do rąk,to na noc smaruję dłonie maścią retimax 500, zawiera dużą dawkę witaminy A i bardzo dobrze odżywia i regeneruje skórę
-
ja mam teraz strasznie wysuszone dłonie, dlatego codziennikie smaruję je kremem, kupiłą oeparol z wiesiołkiem, bardzo ładnie nawilża.
-
Też go uzywam. W ogóle jestem fanką całej serii z oeparola. Mają szeroką game kosmetyków a poza tym są naprawdę dobrej jakości.
-
No i nie kosztują majątku, to też duży plus.
-
ale przecież o jakości kosmetyku nie decyduje cena, często te tańsze mają lepszy skłąd niż te drogie.