15 paź 2012, 11:37 (ostatnio zmieniony przez autora 26 lut 2013, 10:34, w całości zmieniany 2 razy)
Markowe perfumy i kosmetyki można kupić na Bardzo duży wybór i atrakcyjne ceny. Ponadto jest tam piękna biżuteria i eleganckie torebki. Zachęcam do obejrzenia tego sklepu.
Hm, link mi się nie otwiera - możesz jeszcze raz wkleić, to chętnie zajrzę? Jeśli chodzi o markowe kosmetyki dla kobiet, to tutaj znalazłam listę fajną: Lista: Perfumy Top 5. Podrzucam
A ja jednak, jeśli chodzi o perfumy, zwłaszcza gdy kupuję je pierwszy raz, to wolę pójść do sklepu i poniuchać a ew. gdybym znowu kupowała to samo to wtedy internet, ale to się rzadko zdarza, że kupuję jedno i to samo w kółko.
VictoriaB
8 lut 2013, 14:27 (ostatnio zmieniony przez autora 8 lut 2013, 14:27, w całości zmieniany 1 raz)
Taką metodę trzeba obowiązkowo przyjąć podczas kupowania nowych perfum, ja jestem przyzwyczajona i oddana jednej marce i te perfumy zawsze mam, ale nowości tez lubie, i wtedy wybieram się do drogerii - obwąchać co tam mają , apotem szukam markowych perfum w sieci - bo wiadomo w internecie jest taniej
pistacja
11 lut 2013, 14:08 (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 14:08, w całości zmieniany 1 raz)
Kosmetyki kupuję raczej zwykle w stacjonarnych drogeriach typu Rossman lub Superpharm. Perfum wyszukuję dosyć często na różnych wyprzedażach internetowych, byleby oczywiście były sprawdzone.
pistacja
8 mar 2013, 14:41 (ostatnio zmieniony przez autora 8 mar 2013, 14:43, w całości zmieniany 1 raz)
Ja też zwykle kupuję w Rossmannie, ale ostatnio, ku mojemu zaskoczeniu udało mi się dorwać moje ulubione markowe perfumy na ogłoszeniach. Były zupełnie nowe, oryginalnie zapakowane i około 50zł tańsze, bo ktoś je dostał jako nietrafiony prezent