Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Markowe Perfumy i Kosmetyki, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Markowe Perfumy i Kosmetyki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Kahaa 12 mar 2013, 11:41
    Ja moje ulubione perfumy Calvin Klein Beauty kupiłam w perfumeria. Mają bardzo fajne ceny i błyskawicznie realizują zamówienia. Nawet bym się nie spodziewała, że tak szybko.
    Koleżanka mnie namówiła, żebym złożyła tam zamówienia i nie żałuję, bo była to bardzo dobra decyzja. uśmiech
  • nowika 16 cze 2013, 8:37
    Również zamawiam perfumy na perfumerii, a używam zapachu Boucheron Jaipur Bracelet, staram się co pół roku zmieniać zapach bo niestety ale szybko się do nich przyzwyczajam i potem po prostu nie czuję już ich zapachu skrzywienie
  • mariakow 24 lip 2013, 7:10
    Moim zdaniem bardzo fajne perfumy w przystępnych cenach to Tesori d'Oriente - włoska seria. Osobiście polecam zapach białego piżma i mak tybetański!
  • Carmelita 24 lip 2013, 10:43
    Ja staram się kupować kosmetyki ekologiczne. Mam delikatną cerę i nie za bardzo mam w czym wybierać. Muszę więc bardzo uważać. Raz stosowałam zły krem rewitalizujący i powiem szczerze, że było bardzo kiepsko. Najlepiej więc nie kierować się tylko marką, ale też jakimiś wskazówkami od innych i koniecznie czytać składy!
  • blackno1 25 lip 2013, 9:35
    Na szczęście nie mam ciśnienia na markowe kremy, a prefumy zawsze jakos kombinuje. Chwilowo słabiej z kaską, więc musiałam się przerzucić na tańsze ale szef zapowiada premię i już planuje jakie cudo kupie sobie za te pieniądze. Może Max Mare, le parfum? pamiętam ze kilka lat temu b. mi się podobały uśmiech) jeśli chodzi o internetowe sklepy - tagomago. sephora jest dla mnie zdecydowanie za droga.
  • ElaW 26 lip 2013, 10:35
    @Carmelita dokładnie, warto stawiać na najlepsze kosmetyki. Ja np. nigdy nie oszczędzam na filtrze przeciwsłonecznym. Wiem, że to jedyna skuteczna ochrona przeciw starzeniu. Niedawno odkryłam genialny filtr. Nazywa się P20 i kupuję go w aptece, ale widziałam, że jest dostępny też w internecie. To jedyny taki filtr który trzyma się przez 10 godzin a przy tym nie jest tłusty i nie świecimy się po nim.
  • Blue89 1 sie 2013, 20:31
    Ja w te upały odstawiłam perfumy, tylko dezodorant używam.
  • cookie138 25 wrz 2013, 12:24
    Ja wolę stosować [url=http://] naturalne kosmetyki [/url] wychodzi też taniej niż za zakup w sklepie.
  • karolbin1 26 wrz 2013, 17:53
    Ja stosuje kosmetyki Lambre. Mają zapachy takie jak Dolce&Gabana, chanel itp. zapach utrzymuje się bardzo długouśmiech
  • sloneczko9 29 paź 2013, 10:37
    Ja do kosmetyków z wyższej półki podchodzę z pewną dozą ostrożności przymrużenie oka Mam w zasadzie jedną markę której ufam w 100% - L'Occitane. Praktycznie wszystkie kosmetyki jakie z niej kupowałam były najwyższej jakości i świetnie się w moim przypadku sprawdzały.
    Moim ulubionym jest krem do stóp z masłem shea L'Occitane- rewelacja, świetnie nawilża, sprawia, że stopy są delikatne, odżywione.
    I od kiedy go stosuję nie muszę używać pumeksu język Bo pięty znacznie lepiej wyglądają.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: Koszula dla syna